Lauritsa09.01.2017 23:34
Hesarissa näkyy joku taas kirjoittaneen naisten nirsoilusta. Tavallinen mies ei kelpaa, kun satuprinssiä odotetaan.
Työelämässä kysytään yleensä tietoa, taitoa, kokemusta, huoliteltua ulkomuotoa, hyviä tapoja, sosiaalista mieltä, yhteistyökykyä ja velvollisuuksien hoitamista, lojaalisuutta, ahkeruutta ja vielä innovatiivisuutta. Miksi näitä ominaisuuksia ei saisi vaatia puolisolta, joka kysyy varsin vakinaista paikkaa.
Suomessa nykyisin avioitumisikä lienee 28 kahdeksan korvilla. Siihen mennessä ihminen on totisesti heittänyt unelmat satuprinssistä, jollei ole täysin tynnyrissä kasvanut. Työelämässä siinä iässä on sitävastoin jo tottunut odottamaan oikeudenmukaista kohtelua..
Lady10.01.2017 11:44
Hyvä, hyvä.
Naiset odottavat mieheltä vain samaa kuin itseltään.
marke10.01.2017 16:27
Miten tästäkin asiasta on tehty naisten syy? Eikö miehiltä saa vaatia mitään? Miten on määritelty tämä tavallinen mies, joka ei naisille kelpaa? Kai naiset edelleen voivat puolisonsa valita tai halutessaan jäädä yksin?

Tuskin aikuiset naiset mitään satuprinssejä odottavat? Syytetäänkö tässä prinsessasatuja ja -leikkejä?

Naiset pärjäävät koulussa ja yliopistossa miehiä paremmin? Pitääkö naisilta evätä pääsy korkeampaan koulutukseen, etteivät ylenkatsoisi alemmin koulutettuja miehiä? Valitettavasti naisten euro ei vieläkään oli miesten euron suuruinen.

Voi miesparkoja!
Lady11.01.2017 10:58
Miehiltä taitaa puuttua tieto ja taito, miten nainen hurmataan ja pidetään.
Lauritsa11.01.2017 17:15
Pieni korjaus: Naisten avioitumisikä oli 2015 31 vuotta ja rapiat, miehet avioituvat 33-vuotiaina. Molemmat siis täysiä aikuisia, joilta voisi jo odottaa ihmistuntemusta ja sosiaalisia taitoja.
Olin kerran luennoimassa eräoppaiksi opiskeleville kertomuksista ja muusta puheesta. Muuan nuori lausahti: "Ei mun tartte mitään opetella, mun pitää olla vaan luonnollinen".
No, kantokin on kaunis, kun karvitaan, sanotaan Satakunnassa.
saukkomartta12.01.2017 08:34
Toisella keskustelupalstalla kyselevät sitten niiden "tavallisten miesten" toiveita naisten suhteen. En tiedä, oliko vastaukissa ironiaa mukana, mutta ensisijaisesti toiveena olisi hyvännäköiset, normaalipainoiset naiset, joita kehtaa esitellä kavereille.

Ainakaan minä en haluaisi olla mikään esittelykappale - ihan kuin kallis auto tai moottoripyörä.

En ole lukenut alkuperäistä kirjoitusta, mutta varmaan naisillakin on samantasoisia, "kehtaa esitellä kavereille" - vaatimuksia. Tuskin miestä kiinnostaa olla kuin luksuskäsilaukku, jolla snobbaillaan.
äite12.01.2017 08:53
Muutama vuosi sitten joku vähän etäisemmistä työtutuista oli kysynyt isännältä, että vieläkö sulla on se sama vanha vaimo. Mä olen kuule jo vaihtanut nuorempaan ja hyvin menee. Mies ei kuulemma oikein osannut vastatakaan mitään, niin yllättävä tilanne oli.
Yhdessä on oltu ja pysytään. Meillä menee edelleenkin hyvin, vaikka ei varmaan kelvattaisi mihinkään trendikuvastoon malleiksi.

Mutta jos nainen on miehelle niin kuin auto, vaihdettavissa menevämpään tarpeen tullen, niin ei mikään ihme, ettei suhteet onnistu.
fifty12.01.2017 09:11
Kahden kauppa, sehän se. Asiallista on toivoa ulkonäöstään välittävää kumppania. Siihen kuuluu sekin, mitä ja miten paljon syö ja juo. Jos elämänkatsomus ja arvot ovat eri pakeista, ei toimi. Tässäkin pätee sitten ikuinen viisaus siitä, että poikkeus vahvistaa säännön.

Sinun tulee olla kirjautunut vastataksesi.

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy.