Itä-Hämeen Martat

 • Lahden Martina Aleksanterinkatu 23, tarjoaa 2.1.2017  alkaen edun Marttojen jäsenkortilla:

 lounaan arkisin klo 11-14 hintaan 8,70 € (lounas sisältää pääruoan, salaattipöydän, jääveden ja kahvin/teen). Lisäksi a la carte ruoissa arkisin ja sunnuntaisin annamme alennusta -15% (ei koske lauantaita).

 

 • Tervetuloa Pitsi ja palmikko -lankamyymälään Vesijärvenkatu 26, Lahti hurmaaville lankaostoksille. Kun muistat näyttää Martta-jäsenkorttiasi, saat normaalihintaisista langoista, käsityötarvikkeista ja ompelukoneista 10% alennusta (ei koske Puffalan eikä Iloisen Variksen tuotteita.
 • Lahden Forever Kuntokuntoklubin Martta-jumppa

Martta-jumpat jatkuvat Forever Lahden Kuntoklubilla 1.9.2016 alkaen.  Tervetuloa mukaan liikkumaan, tämä sopii kaikille Itä-Hämeen piirin marttayhdistysten jäsenille ikään tai kuntoon katsomatta.

Martta-kortti on nyt entistä kattavampi ja vaihtoehtoja riittää jokaiseen makuun venyttelystä kovaankin menoon.

 Martta-korttiin kuuluu:

 • Kaikki ryhmäliikuntatunnit klo 15 asti, esim:
 • Senioriliikuntaan kuuluvat toiminnallinen harjoittelu, Terve selkä, kiertoharjoittelu, kuntojumppa sekä Venytellen vetreäksi –tunnit. Tarjolla on myös Forever Pumpia, kahvakuulaharjoittelua sekä ihanaa, jo tutuksi tullutta LAVIS-lavatanssijumppaa sekä Core, Flowride –pyöräily, Circuit, Bodyweight –tunnit. Katso tarkemmin tuntien sisällöstä www.foreverclub.fi
 • kuntosalin vapaa käyttö klo 05 – 15 välisenä aikana
 • CMS-Travelpass –kortti (www.cmsclub.fi), jolla voi käydä veloituksetta:
  • uimahallissa (tällä hetkellä Kivimaa; Lahden uimahalli aukeaa syyskuussa) tiistaisin ja torstaisin
  • CMS-ketjuun kuuluvilla kuntoklubeilla Suomessa ja ulkomailla

Martta-kortin hinta on 39€ / 4 viikkoa, se on toistaiseksi voimassa yhden kuukauden irtisanomisajalla. Kortin ehtona on marttaliiton jäsenyys.

Vaihtoehtona on myös koko aikainen Martta-kortti, hinta on 65€ / 4 viikkoa. Tällä kortilla on oikeus osallistua kaikille tunneille kellon aikaan katsomatta.

 Tervetuloa Forever Kuntoklubille,  Svinhufvudinkatu 23, 15110 Lahti. Lähistöllä (jäähalli, uimahalli, urheilukeskus) on runsaasti ilmaisia pysäköintipaikkoja.

 Ilmoittautumiset / lisätiedot Leena Sulonen, s-posti: leena.sulonen(at)gmail.com tai p. 040 938 9577