Pohjois-Karjalan Martat

Pienellä perunalla on suuri rooli suomalaisessa ruokakulttuurissa. Peruna on paitsi edullinen, myös terveellinen ja maistuva raaka-aine. Vuonna 2017 Martat haluavat olla mukana nostamassa perunan arvostusta ja yhdistysten toivotaankin järjestävän peruna-aiheisia tapahtumia vuoden mittaa.

Tässä ketjukoulutuksessa saat tietoa perunasta, mutta myös käytännön ideoita peruna-aiheisen tapahtuman, kuten ravintolapäivän tai marttaillan järjestämiseen! Osallistujat saavat koulutuksesta mukaansa Parasta perunasta arkeen ja juhlaan -aineiston.

Ketjukoulutuksiin voivat osallistua vain marttayhdistysten jäsenet.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Olen marttayhdistyksen jäsenEn ole jäsen

Ajankohta

2.3.2017 17:00 – 2.3.2017 20:00

Paikka

Marttakeskus, Koskikatu 5-7
Joensuu

Tapahtumaluokka

Muu tapahtuma

Ilmoittautuneita

16 / 20