Pohjois-Pohjanmaan Martat ry

Peruna on suomalaista perusruokaa ja olennainen osa ruokakulttuuriamme. Sitä viljellään pohjoisesta etelään ja se on lähiruokaa parhaimmillaan ympärivuoden. Tule kokkaamaan kanssamme perunaruokia Suomen juhlavuoden kunniaksi.

Mikäli olet ilmoittautunut kurssille ja et pääse paikalle, ilmoita siitä meille viimeistään ed.päivänä joko sähköpostilla pohjois-pohjanmaan@martat. fi tai soittamalla 050-5661 851 Sairastapauksen sattuessa heti kurssiaamuna muuten joudumme laskuttamaan kurssimaksun. Mikäli olet maksanut suorituksen laskulla, ota kuittikopio mukaan, kiitos.Maksu voi suorittaa myös kurssin alussa käteisellä, ei pankkikorttimaksu mahdollisuutta.

Peruna on suomalaista perusruokaa ja olennainen osa ruokakulttuuriamme. Sitä viljellään pohjoisesta etelään ja se on lähiruokaa parhaimmillaan ympärivuoden. Tule kokkaamaan kanssamme  perunaruokia Suomen juhlavuoden kunniaksi.

Mikäli olet ilmoittautunut kurssille ja et pääse paikalle, ilmoita siitä meille viimeistään ed.päivänä joko sähköpostilla pohjois-pohjanmaan@martat. fi tai soittamalla 050-5661 851 Sairastapauksen sattuessa heti kurssiaamuna muuten joudumme laskuttamaan kurssimaksun. Mikäli olet maksanut suorituksen laskulla, ota kuittikopio mukaan, kiitos.

Maksu voi suorittaa myös kurssin alussa käteisellä, ei pankkikorttimaksu mahdollisuutta.
            

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ajankohta

7.2.2017 17:00 – 7.2.2017 20:00

Paikka

Kajaaninkatu 36
Oulu

Hinta jäsenille

25 €

Hinta

30 €

Ilmoittautuneita

10 / 12