Uudenmaan Martat

Pöydässä notkuu tusina eri herkkuja, jotka koostuvat viidestä eri väristä ja mausta. Korea sijoittuu kahden vahvan ruokakulttuurimaan, Kiinan ja Japanin väliin, sen erottaa kuitenkin naapurimaistaan etenkin runsas mausteiden käyttö.

Ateria koostuu monista pienistä ruokalajeista, jotka on maustettu mm. soijakastikkeella, inkiväärillä ja paahdetuilla seesaminsiemenillä. Kurssilla valmistamme ja maistelemme yhdessä maailman terveellisimmäksi ruoaksikin mainostettua kimchiä, naudanliha-bulgogia ja tutustumme bibimbad-klassikkoannokseen.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ajankohta

6.2.2017 17:00 – 6.2.2017 20:30

Paikka

Lapinlahdenkatu 3A, 2.krs
Helsinki

Hinta jäsenille

35 €

Hinta

45 €

Tapahtumaluokka

Kurssi

Ilmoittautuneita

9 / 10