Uudenmaan Martat

Keittojen perusideoina ovat vaivattomuus, nopeus ja raaka-aineiden rajaton yhdisteltävyys. Kurssilla voit harjoitella miten helppoa kasvisten pilkkominen on monitoimikoneella. Keittokulttuuri on kehittynyt eri puolilla maailmaa paikallisten raaka-aineiden ja ruuanlaittajien ansioista. Keitot kuuluvat arkilounaalle sekä alkukeittoina juhla-aterioille. Kurssilla tehdään niin perinteisiä kuin eksoottisempiakin keittoja. Kurssilaiset saavat myös itselleen 40:n eri keiton ohjevihkosen.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ajankohta

23.1.2017 17:00 – 23.1.2017 20:30

Paikka

Lapinlahdenkatu 3A, 2.krs
Helsinki

Hinta jäsenille

30 €

Hinta

40 €

Tapahtumaluokka

Kurssi

Ilmoittautuneita

7 / 10