sarza15.04.2010 11:26
Harkitsen polttomoottorikäyttöisen hankintaa ja kuulisin mieluusti kommentteja. Kiitos!
alli16.04.2010 18:43
Niinpä. ev.

alli16.04.2010 19:42
En malttanut olla niinpättämättä, mutta

ymmärrän tarpeesi silti. Minunkin jossain määrin tekisi mieli lehtipuhallinta, koska kuvittelen, että ainakin kivikossa ja murskeessa se on kätevämpi kuin harava. En siltikään aio ostaa lehtipuhallinta, koska se on kaamea möykkäri (joo, naapurilla on) ja turha energiankuluttaja.

Aion sen sijaan putsata kivikkoni hissukseen haravalla, harjalla ja käsinkin keräillen. Olen päättänyt, että sekin on mukavaa, ulkoilun ja puutarhanhoidon laatuaikaa. Kun joskus en pysty enää hoitamaan kivikoita käsipelillä niin luovun niistä ja keksin muun pinnotteen. Nyt nautin hitaasta ja hiljaisesta puutarhapuuhailusta.

Alli
virva16.04.2010 21:06
Äänetön lehtipuhallin - ei semmoista olekaan.

Jos kuitenkin lehtipuhallinta himoitset, etkä asu korvessa eli tositositosi etäällä muista, varmasti kuulomatkan ulkopuolella (oisko 10 km lähimpään naapuriin jotain) eli jos joku kymmenen kilsan säteellä kuulee turhakkeesi äänen, jätä se turhake kauppaan ja tapa ittesi.
Ainoa palvelus, minkä naapureillesi voit tehdä!!!
virva
malmar18.04.2010 16:17
Sthiln- tahtinen on suhteellisen "äänetön" verrattuna moneen muuhun. Meillä on se ja tyhjäkäyntiääni on niin hiljainen, että pysty ihan hyvin keskustelemaan vieressä ja kun puhalletaan, niin kymmen metrin päässä ei oikeastaan häiritse enää yhtään.
mitte19.04.2010 21:55
Harkitsin vakavasti hankintaa minäkin, kunnes tuli tilaisuus kokeilla. Mallin käyttely alkoi käydä käsien päälle pahemmin kuin haravointi ja melu/kuulosuojat ja pakokokaasukäry häiritsivät. Varsinainen ongelma eli lehtimassojen poisvienti ei tietysti muuttunut miksikään.
Nykyään luotan haravaan, päältäajettavaan, keräimeen ja luontoäitiin. Nurmikonkaltaista piisaa, mutta aina se vihreä on aikanaan läpi puskenut. ;-)

Sinun tulee olla kirjautunut vastataksesi.

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy.