Appelsiinimarinadi

G
4 annosta

Valmistusohje

2 appelsiinia tai 2 dl appelsiinimehua
0,5 dl öljyä
4 rkl soijakastiketta
2 tl inkivääriä
2 tl sitruunapippuria
0,5 dl hunajaa
½ sitruuna

  1. Pese appelsiinit hyvin.
  2. Raasta toisen appelsiinin kuori ja purista molemmista mehu.
  3. Lisää mehun ja raastetun kuoren joukkoon öljy, soijakastike, inkivääri, pippuri ja hunaja.
  4. Viipaloi puolikas sitruuna ja lisää viipaleet marinadiin ja sekoita.

    Testattu Marttakeittiössä
Hiilijalanjälki
0.25 kg CO2 ekv
  • Energia 174 kcal/annos
  • Rasva 11.4 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.8 g
  • Proteiini 1.4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 16.9 g
  • Sokerit 13.8 g
  • Kuitu, kokonais- 0.4 g
  • Natrium 1065.1 mg
  • Kalsium 28.8 mg
  • Rauta 1.5 mg
  • C-vitamiini 23.3 mg