Juhlava joulusinappi

40 annosta

Valmistusohje

1 ½ dl sinappijauhetta
1 ½ dl sokeria
1 ½ dl kermaa
n. ½ dl öljyä
1 rkl perunajauhoja
1 muna
3 ½ rkl maustekurkkujen lientä
2 ½ rkl etikkaa
4 rkl konjakkia
ripaus suolaa

  1. Sekoita kattilassa kaikki muut aineet paitsi etikka, konjakki ja suola.
  2. Kiehauta seos, älä keitä.
  3. Lisää joukkoon etikka, konjakki ja suola.
  4. Pane sinappi kauniisiin purkkeihin.
Hiilijalanjälki
0.03 kg CO2 ekv
  • Energia 46 kcal/annos
  • Rasva 2.9 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1 g
  • Proteiini 0.5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 4.3 g
  • Sokerit 3.3 g
  • Kuitu, kokonais- 0.1 g
  • Natrium 19.5 mg
  • Kalsium 16.1 mg
  • Rauta 0.9 mg
  • C-vitamiini 0.1 mg