Katan rucolaleivät

4 annosta

Valmistusohje

4–6 viipaletta leipää
½ ruukkua rucolaa
100 g maustamatonta tuorejuustoa
pinnalle esim. kirsikkatomaatteja

  1. Hienonna rucola monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.
  2. Sekoita silppu tuorejuuston joukkoon.
  3. Levitä tahna leipäviipaleille.
  4. Koristele yrteillä ja/tai kirsikkatomaateilla

    Testattu Marttakeittiössä
Hiilijalanjälki
0.39 kg CO2 ekv
  • Energia 119 kcal/annos
  • Rasva 4.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 2 g
  • Proteiini 4.6 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 17.8 g
  • Sokerit 2.2 g
  • Kuitu, kokonais- 2.6 g
  • Natrium 161.6 mg
  • Kalsium 52.9 mg
  • Rauta 1.1 mg
  • C-vitamiini 2.1 mg