Pian ruusubooli

15 annosta

Valmistusohje

1 l vettä
7 ruusunmarjateepussia
1 l omenatäysmehua
1 l sitruunalimonadia tai kivennäisvettä
maun mukaan sitruunamehua tai lime-sitruunamehutiivistettä

  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi.
  2. Nosta kattila levyltä ja laita ruusunmarjateepussit hautumaan reiluksi 5 minuutiksi.
  3. Ota pussit pois ja anna teen jäähtyä kylmäksi.
  4. Sekoita kylmä tee ja juomat keskenään.

    Tarjoile jääpalojen viilentämänä.
Hiilijalanjälki
0.39 kg CO2 ekv
  • Energia 55 kcal/annos
  • Rasva 0 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Proteiini 0.2 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 13.9 g
  • Sokerit 13.1 g
  • Kuitu, kokonais- 0 g
  • Natrium 5 mg
  • Kalsium 8.8 mg
  • Rauta 0.1 mg
  • C-vitamiini 21.1 mg