Punastuneet chilisilakat

4 annosta

Valmistusohje

500 g silakkafileitä
suolaa

Tomaattikastike:
½ dl viinietikkaa
½ dl öljyä
1 ½ dl tomaattimurskaa
½ dl chili-ketsuppia
2 rkl soijakastiketta
1 tl timjamia
½ tl mustapippuria

  1. Ripottele silakkafileille suolaa.
  2. Kääri fileet rullalle ja lado laakeaan voideltuun uunivuokaan.
  3. Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada kalarullien päälle.
  4. Kypsennä uunissa 200°C:ssa  20–30 minuuttia.
Hiilijalanjälki
0.95 kg CO2 ekv
  • Energia 312 kcal/annos
  • Rasva 22.5 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 3.2 g
  • Proteiini 20.9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 9.6 g
  • Sokerit 5.1 g
  • Kuitu, kokonais- 0.3 g
  • Natrium 1356.5 mg
  • Kalsium 125.9 mg
  • Rauta 1.8 mg
  • C-vitamiini 6.5 mg