Ruishiutale-puolukkapuuro

4 annosta

Valmistusohje

1 l vettä
3 dl puolukoita
1 dl sokeria
4,5 dl ruishiutaleita
½ tl suolaa

  1. Lisää kiehuvaan veteen puolukat, sokeri, ruishiutaleet ja suola.
  2. Keitä välillä sekoittaen ja miedolla lämmöllä hauduttaen noin 20 minuuttia.
  3. Puuro maistuu lämpimänä tai kylmänä maidon kanssa.

    Vinkki: Pikahiutaleista keitetty puuro kypsyy 8 minuutissa. Ellet halua keittää puolukoita koko aikaa, sekoita ne puuroon parin minuutin loppuhaudutuksen ajaksi.

    Testattu Marttakeittiössä

u003ch4u003eTämä resepti löytyy myös Martat-sovelluksesta! u003ca href=u0022https://www.martat.fi/sovellus/u0022u003eLataa se sovelluskaupasta! u003c/au003eu003c/h4u003e

Hiilijalanjälki
0.3 kg CO2 ekv
  • Energia 214 kcal/annos
  • Rasva 1.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Proteiini 3.5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 55.6 g
  • Sokerit 25.1 g
  • Kuitu, kokonais- 6.2 g
  • Natrium 295.2 mg
  • Kalsium 28.8 mg
  • Rauta 1.5 mg
  • C-vitamiini 3.3 mg