Johanna18.01.2005 21:27
Jääkaapissa on kuohukermaa, jonka päiväys menee vanhaksi. Voiko pakastaa ja käyttää esim. ruoanlaittoon (keittoihin tms)? Miten?
Peikko18.01.2005 21:53
Kerman voi pakastaa. Se kelpaa pakastamisen jälkeen ruokiin mainiosti, mutta ei vaahtoudu kunnolla, eli ei kannata ajatella kermavaahdon tekemistä pakastetusta kermasta. Ostan viimeisen myyntipäivän kermaa ja pakastan sen ruuanlaittoa varten, eikä ole ongelmia ollut. Koska kerma on rasvaista, en säilytä sitä pakasteessa paria kuukautta kauempaa. Sama pakastehoito käy juustoille. Maku ei kärsi, rakenne vähän, mutta sopivat erinomaisesti ruokiin. J
Tuuli18.01.2005 22:35
Re: Re: Voiko kermaa pakastaa?

Minä pakastan kerman (ja välillä ylimääräistä lihalientäkin) jääpalapusseissa.

Sinun tulee olla kirjautunut vastataksesi.

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy.