Ihanelma27.02.2005 16:34
oletteko huomannut eroja juoksevan ja tavallisen margariinin välillä leivottaessa?
olen nyt tehnyt muutamia kakkuja juoksevalla margariinilla (flora culinesse) ja ne tuntuvat jäävän lättänöiksi.
olisiko vika margariinissa, vatkaajassa (vatkaan kyllä rsvan ja sokerin vahdoksi) vai missä. (leivinjauheenkin ostin uuden).
olen tehnyt munattomia kaakkuja, mutta nyt piti kokeilla munallista ihan kohoamisen takia.
nirppu27.02.2005 20:38
Olen joskus kokeillut juoksevaa margariinia kakkuun enkä tykännyt, minullakaan kakku ei kohonnut niinkuin muulloin. Tiedä sitten missä lie ollut vika. En kylläkään ole mikään "leipuri", joskus sitten kokeilen jotain uutta.

Sinun tulee olla kirjautunut vastataksesi.

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy.