(tuntematon)29.09.2005 16:57
Tuossa alkusivulla on sailottyjen suppilovahveroiden ohje. Ollessani Suomessa lomalla sain ystavaltani lahjaksi pari purkillista sailottyja sekasienia mausteliemessa.

Rakastan sienia yli kaiken, mutta nyt en oikein tieda mita nailla tekisin....Ystavani mukaan niita voi syoda noin suoraan purkista kylmanakin, mutta siita en oikein pitanyt.

Kertokaa 'sieniasiantuntija' mita hyvaa saisin naista aikaan?? Kiitos etukateen.
(tuntematon)29.09.2005 19:53
Huomasin vasta nyt, etta oli vahan typeraa laitta kysymys tanne ruokapalstalle...Paremmin kuuluisi tietysti tuonne sienipalstalle. Toivottavasti kuitenki joku vastaa..
(tuntematon)29.09.2005 20:08
Me kyllä syödään juuri purkista suoraan mutta en ole kokeillut millaisia olisi esim. lämpimässä salaatissa tai jossakin wokki ruoassa.

Kokeilet vain rohkeasti sillähän se selviää.

Sinun tulee olla kirjautunut vastataksesi.

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy.