Kaarina29.10.2005 15:49
Valmistan karjalanpaistia peruna-porkkana ja lantulaatikkoa, kaikki valmistuvat yhtäaikaa uunissa, supisuomalaista ruokaa.
(tuntematon)29.10.2005 16:03
Joko teet jouluksi pakkaseen kaikki nuo laatikot..??

Mina ajattelin tehda metsastajanvoileipia, kyllakin jauhelihasta..vahan sienikastiketta kylkeen...nam...:-)
onnioskari29.10.2005 16:04
Kuskusia (tosin pakastettua) ja kana-vihanneskeittoa sen kanssa. Sekasalaattia, mukakoisosalaattia, jotain vihreaa pippuritohnaa (miehelle) ja vihreita, tulisia lehtia. Punaviinia. Taaskaan ei jalkiruokaa. Illalla sitten hedelmia: mangoa, kranaattiomenaa, vesimelonia.
(tuntematon)29.10.2005 16:11
Re: Re: Mitä tänään ruoaksi.

Hei Liisukka, mita 'vihreita tulisia lehtia' sina tarkoitat...:-)
(tuntematon)29.10.2005 16:18
Paistettiin takassa botifarroja, katalaanimakkaroita, ja tein fetasalaattia. Sinappikin oli ranskalaista ;)
Kaarina29.10.2005 16:45
Re: En tee pakkaseen,,,

,,, vaan syömme viikonlopun aterialla laatikot.
onnioskari29.10.2005 17:03
Re: Re: Re: Mitä tänään ruoaksi.

Sellaisia pienia vihreita lehtia, ei siis kaiketi mitaan lehtisalaattia. Maultaan polttavia tai vahemman polttavia, menevat lahinna nenaan (siis se maku kuten sinapissa menee ensin nenaa kirvelemaan). Ostamme niita vihannestorilta ja niita syodaan sellaisenaan ruuan kanssa.
tellervo29.10.2005 17:07
Kuoripottuja, porkkanoita, lihapullia, tattimuhennosta. Salaattia ja ihania uusia puolukoita.
Sämpylöitä on iso vadillinen, mutten jaksanut maistaa tuliko niistä hyviä. Odotellaan uutta nälkää.
Tilkku29.10.2005 17:12
Re: Re: Re: Re: Mitä tänään ruoaksi.

Tarkoitatko rucolaa?
Tilkku29.10.2005 17:14
Me ajateltiin kokeilla Strömsössä viime sunnuntaina tehty ruokaa. Olikohan se joku kalastajan vuoka tms. Resepti on jo tulostettu ja viety alakertaan. Anyway. Vuokaan laitetaan perunamuusia, kuhaa, maitokastike, katkiksia ja juustoraastetta ja sitten uuniin.
(tuntematon)29.10.2005 17:23
Re: Re: Re: Re: Re: Mitä tänään ruoaksi.

rucola on ihan vaan salaattia...vahan kylla semmonen karvas maku. Ei minun suosikkini....
onnioskari29.10.2005 17:25
Re: Re: Re: Re: Re: Ei se rucolaa ole

Eikos rucola ole isolehtista ja kaytetaan salaattiin. Tassa on lehdet kuin persiljassa tai korianterissa (siis kooltaan) ja maku suorastaan tulinen. Poydassa otetaan sita kourallinen ja tyonnetaan suuhun. MIna tosin otan muutaman lehdykan kerrallaan, makunystyrani eivat halua isompaa annosta.
lily29.10.2005 17:33
Lanttukukkoa, ja jälkkäriksi uunijuustoa karpalokeiton kanssa. Tulipa tuhti olo!
ulla29.10.2005 19:38
Spaghettia ja jauhelihakastiketta :)

Avokas kokkaili ihanaa tomaattimurskakastiketta. Hän sen taitaa :)
Huomenna onkin kesäkeittoa ruisleivän ja juuston kanssa, ennen kun lähdetään katsomaan avokkaan siskon viime yönä synnyttämää poikavauvaa..
(tuntematon)29.10.2005 19:54
Kaksi lämmintä ateriaa tänään valmistettu. Lounaaksi makkarakeitto ja iltaruuaksi broileripastaa sekä parsakaalihomejuustovuokaa. Viimemainitut muuten tosi herkullista, vaikka itse sanonkin :)) Lidlistä tuli ostettua parsakaalia 79 s kilo.
(tuntematon)29.10.2005 20:08
No, heitäpä sitten reseptillä :)

Niin saadaan täälläkin herkutella!
(tuntematon)29.10.2005 20:09
Perunoita ja hirvenjauhelihakastiketta

Ihan syötävää, vaikken mikään gourmeekokki olekaan...
ailakki30.10.2005 00:57
Tänän tehtiin 15v pojan kanssa muutama intialainen ruoka... Huomenna tehdään lisää... Niitä kai syödään ainakin ens viikko! Me tykätään kokkailla!
(tuntematon)30.10.2005 09:51
Re: Suunnilleen näin

Keitä parsakaaleja 10 min. Laita ne voideltuun uunivuokaan kerroksittain aurajuustomurujen kanssa. Valmista maitokastike, mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla. Kaada valkokastike parsakaalien päälle. Laita vielä päällimmäiseksi tavallista juustoraastetta tai korppujauhoa. Uunissä 30-45 min 200 astetta.
Villiruusu30.10.2005 12:49
Meillä syödään chiliä, joka jäi tupareista. Kelpaa vauvallekin paremmin kuin vauvanruoka!
ruisleipä30.10.2005 13:13
Aamulla tein kaurapuuroa, mukaan raastettua omenaa ja kanelia. Nyt päivällä oli kiljuva nälkä, tein tortilloja: paistijauhelihaa, ronskisti sipulia ja mukaan n. 1 dl soijarouhetta. Kurkku- kaaliraastetta mukaan.

Eilen uunissa broilerinkoipia ja riisiä, johon laitoin jälleen sipulia ja pikkuisen Sambal oelek (?) maustetta.

Sinun tulee olla kirjautunut vastataksesi.

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy.