(tuntematon)22.01.2006 08:42
Kranssiketjusta tuli mieleen, teettekö pullan veteen vai maitoon? Itse teen rasvattomaan maitoon jota meillä muutenkin käytetään. Olen miettinyt tulisiko parempaa pullaa rasvaisemmasta maidosta, mutta jos kerran veteenkin tehty on hyvää niin sillä ei sitten ole kai merkitystä. Miten teette?
viivili22.01.2006 08:50
Re: veteen

marke on tehnyt pullansa veteen jo kauan - nykyisin käytän rasvana sinistä keijua. Näin ollen pulla kelpaa maitoa karttaville.
(tuntematon)22.01.2006 16:34
Vaihdellen tarpeen mukaan. Vaan kyllä maitoon tehdystä tulee jonkun verran parempaa. Parasta on heraan tehty. Sitä saa, jos on tehnyt kotijuuston.
onnioskari22.01.2006 19:04
Re: Re: maitoon ev

,
nikkeri22.01.2006 21:30
Re: Rasvattomaan hyla-maitojauheeseen

ev
(tuntematon)23.01.2006 00:40
Re: Re: Rasvattomaan hyla-maitojauheeseen

Hylamaitoon ja kunnon voita,hyvää tulee.
(tuntematon)23.01.2006 10:48
Re: Re: Re: Rasvattomaan hyla-maitojauheeseen

Yleensä teen minäkin maitoon tai jauheeseen, mitä sattuu milloinkin olemaan, mutta nyt joudun tekemään aivan laktoosittoman (hylakaan ei käy) niin vesi toimii aivan mainiosti.
sisso23.01.2006 11:27
Veteen ja ilman kananmunaa

.. tulee tosi kuohkeita.
Fekla23.01.2006 16:15
Re: Veteen ja ilman kananmunaa

Sama täällä, veteen tehdään. Miehellä on valkuaisrajoitus ja itse olen kananmuna-allergikko

Sinun tulee olla kirjautunut vastataksesi.

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy.