sini25.09.2007 23:59
Perunajauhot oli loppu, ja suurustin sitten mansikkakiisselin Maizenalla.

Tuoreena kiisselissä oli aavistuksen sellainen jauhoinen tuntuma suussa, vaikka keitin pidempään kuin ohjeessa, eli jauhot varmasti olivat kypsiä. No, kyllä se oikein hyvää oli.

Nyt sitten jäähtyneenä kiisselistä tulikin harmahtavaa hyytelöä :( Säilytin sen huoneenlämmössä, olisikohan se sitten pitänyt laittaa jääkaappin. Eikä se kuumana minun mielestä niin paksua ollut, että vastaavasta perunajauhokiisselistä olisi tullut tuollaista hyytelöä.

Millä te suurustatte kiisselin?
Mihin käytätte Maizenaa?
toffo26.09.2007 06:19
Kastikkeet suurustan Maizenalla, en muuta.
marke26.09.2007 09:00
Marjakiisselit suurustan perunajauhoilla tai ohrakkaalla. Tosin nykyisin en käytä ohrakasta, koska se ei sovellu keliakiaa poteville. Maizena on hyvä maitopohjaisiin kiisseleihin ja vanukkaisiin.
Lelu26.09.2007 10:16
Kiisseleihin käytetään perunajauhoa juuri siksi, että tulos olisi läpikuultavaa. Maizenalla tulee sameaa.

Sinun tulee olla kirjautunut vastataksesi.

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy.