Syreenisokeri- ja raparperireseptejä
Syreeninkukkasokeria käytetään leivontaan sekä juomien ja jälkiruokien maustamiseen. Raparperista valmistuu jälkiruuat, leivonnaiset ja lisukkeet.
Lue lisääOlen kainuulainen opettaja ja äiti, joka marttailee ja bloggaa. Blogissani on mm. vinkkejä käsitöihin ja ruuanlaittoon resepteineen. Tervetuloa seuraamaan marttaelämääni!
Syreeninkukkasokeria käytetään leivontaan sekä juomien ja jälkiruokien maustamiseen. Raparperista valmistuu jälkiruuat, leivonnaiset ja lisukkeet.
Lue lisääKurtturuusu on haitallinen vieraslaji, joka syrjäyttää alkuperäisiä kasvi- ja eläinlajeja.
Lue lisääRetken tähtihetki on tikkupullien paistaminen! Tikkupullat paistetaan leirinuotiolla tai takkatulen ääressä.
Lue lisääVariskankaan Martat kävivät tutustumassa lavaviljelyyn.
Lue lisääRaikkaan makuiset kurkkusushiet saavat potkua sriracha-majoneesista ja hapokkuutta sitruunamehusta.
Lue lisääKäsitöiden tekeminen yhdistää – yhteiset käsityöprojektit ja kässäillat tutustuttavat käsitöistä innostuneita toisiinsa.
Lue lisääKorona-ajan jälkeen olemme niin iloisia erilaisista tapahtumista!
Lue lisääMarttojen toiminta on nykyaikaista, rentoa ja iloista meininkiä!
Lue lisääVariskankaan Marttojen pääsiäisruokakurssilla valmistettiin yhdessä pääsiäisateria.
Lue lisääMartat-lehti tarjoaa monipuolista luettavaa, innostavia artikkeleita ja ajankohtaisia kuulumisia.
Lue lisää