Energiansäästöviikko

Tänä vuonna Marttailuviikon 5.–11.10. teema on energia ja energian säästäminen. Martat kutsuvat kaikki mukaan viikon aikana järjestettäviin tapahtumiin, joissa otetaan haltuun energiansäästön perusasiat ja tutustutaan kodin ja työpaikan energiasyöppöihin. Yhteistyökumppanina Motiva Oy.

Löydä sinua lähellä olevat tapahtumat

Maksuttomat webinaarit

Webinaareistamme saat hyödyllistä ja kiinnostavaa tietoa kodin energia-asioista. Webinaari Martta-akatemiassa tiistaina 6.10. ja marttalive Facebookissa torstaina 8.10.

Lisätiedot Martta-akatemian webinaarista Lisätiedot Facebook-livestä

Energiajärkeä joka kotiin -kurssi ja opaskirja

Marttojen Energiajärkeä joka kotiin -kurssi antaa tietoja ja taitoja sekä valmiuksia oman kodin energiankulutuksen seurantaan ja tulkintaan, kodin energiatehokkuuden parantamiseen ja vaihtoehtoisten energiamuotojen harkintaan.

Martta-akatemia Maksuton opaskirja

Energiasyöpöt kuriin!

Energiansäästöviikolla mietimme meitä kaikkia koskettavista energia-asioista: kuinka energiaa järkevästi käyttämällä hillitsemme ilmastonmuutosta ja vähennämme muita ympäristövaikutuksia.

Lue lisää energiansäästöstä Motivan sivuilta

Säästä energiaa ja kukkaroa - Marttojen tietopankki

Lue martat.fistä, miten sinä voit säästää energiaa ja kukkaroa. Energiatehokkuus on hyväksi ympäristölle ja omalle kukkarolle.

Tutustu ja lue lisää

Energiavartti-visa aukeaa 5.10.

Energiavartti-verkkovisassa testataan, miten hyvin tunnet energiasyöpöt ja osaatko käyttää energiaa säästellen. Leikkimielinen verkkovisa auttaa sinua ja koko yhteisöä nappaamaan suurimmat energiasyöpöt niin kotona kuin koko Suomessa.

Testaa tietosi

Marttailuviikko marttayhdistyksissä

Tänä vuonna marttailuviikkoa vietetään energiansäästö-teemalla. Katso marttayhdistysten oma tietopakettisivu marttailuviikosta martat.fistä. Hyödynnä tieto ja materiaalit tapahtumajärjestelyissä.

Tutustu teemaan ja aineistoihin