Muokkaa profiiliasi rekisteröitymisen ja kirjautumisen jälkeen oikean ylänurkan kohdan Oma profiili ja sieltä kohdan Foorumin profiili alta. Muista myös antaa palautetta.

 • Julkaisija
  Viestit
 • #52407
  leena960
  Osallistuja (Participant)

  Siellä Marttajärjestön pääkallonpaikalla.

  Monelle ikääntyneelle marttojen keskustelupalstan käyttäjälle entinen marttailupalsta oli oikea mielenterveyden ja vireyden lähde ja ylläpitäjä. He eivät ole halunneet mihinkään naamakirjoihin liittyä.  Tämä puskista tullut ja lähes pelkästään teilattu ja perin juurin huonoksi huomattu palstaremontti vei sitten senkin päivän piristyksen monelta.

  Eikö millään mene perille?

  T Saunu

 • #52465
  rentukka
  Osallistuja (Participant)

  Saunu toi asian esille, jota olen itsekkin tässä miettinyt, kun on ollut hiljaista, suorastaan kuollutta tällä palstalla. Nyt olen käynyt monellakin eri keskustelupalstalla ja monet niistä ovat tosi helppokäyttöisiä, jos vertaa tähän marttapalstaan.  Miksi, kirjautumiskäytäntö piti uudistaa? Olisihan sivujen ulkonäköä voinut uudistaa, mutta kirjautumisen olisi voinut jättää ennalleen.

  Minusta oli niin mukava käydä täällä lukemassa mitä itsekukin kirjoittaa; nyt kaikki on kuollutta. Vai halusitteko kenties lopettaa koko palstan? Jos, niin siinä onnistuitte hyvin.

 • #52683
  leena960
  Osallistuja (Participant)

  @ Rentukka

   

  Oikeaan suuntaan viittoilet. Kyllä marttajärjestössä on päätetty päästä mokomista kiusallisista keskustelijoita eroon tekemällä palstasta niin vaikea ja konkelo, että kukaan ei jaksa sitä käyttää. Eikä mokomaa moniklonista käyttämistä ymmärrä eikä osaa…

  • #52876
   Selina
   Osallistuja (Participant)

   Kyllä totta turisette, arvon kanssasisaret elon ohdakkeisilta sekä myös kukkaisilta poluilta.
   Miss you all so much…
   Pahinta pelkään: Ne on unohtaneet tämän nurkan ja kaikki elollisen täällä, kun ovat kehittämishuumansa  vallassa remontoineet Marttaliiton IT-näkyvyyttä.
   Hei, kukkuu! Täällä olis muutama kymmenen virtuaalimarttaa moniosaajaa, joista sivustonne voisivat olla ylpeitä!!!!

 • #52977
  viljas365
  Osallistuja (Participant)

  Voi Pyhä Sylvi! Päätin, että nyt tulen kommentoimaan. Vaati kymmallisia ponnistuksia päästä tänne. Olen kuljeskellut jo pitkään netissä ja keskustelupalstoilla aika onnistuneesti.

  Tällaista palstaa en ole tavannut. Ihan mahdoton. Olen samaa mieltä kanssa-marttojen kanssa, että meidät haluttiin poistaa sotkemasta Marttojen uutta hienoa imagoa. Terkkuja kanssa-martoille.

  Haikein mielin Kvinna

  • #52984
   Selina
   Osallistuja (Participant)

   Voi Kvinna, sinähän se siinä!
   Näin se kyllä on, että rekisteröityminen + profiilin muokkaus oli saada hulluuden partaalle. En ole koskaan enkä missään kokenut vastaavaa 🙂 .
   En olisi uskonut, että joku saa simppelistä asiasta näin vaikeaselkoisen ja aneemisen. Nyt on tämäkin nähty, mutta sisukkaana pohjalaisena roikun vieläkin keskustelunurkan perälaudassa kiinni toivoen sen uutta tulemista, jossa kaikki halukkaat pääsevät kyytiin 😀 .

 • #53013
  Viola-Linnea
  Osallistuja (Participant)

  Olen niiiiin samaa mieltä kanssanne, Selina, Kvinna, Saunu, Rentukka ja muut!!! Tämän viimeisen rekisteröitymiskäytännön muutoksen jälkeen päätin luovuttaa ja luopua koko martoista, mutta tulin nyt kuitenkin pitkästä aikaa katsomaan. Ja rekisteröidyinkin jotta saan edes sanoa tämän.

  Kertokaa miten näyttönimen saa vaihdettua?

  • #53109
   MariV
   Osallistuja (Participant)

   Kirjaudu. Sitten oikeasta ylänurkasta ”Oma profiili” (se tulee sinne vasta kirjautumisen jälkeen). Sitten vasemmalta ”Foorumin profiili” ja sitten ”Muokkaa”, niin pääset vaihtamaan näyttönimeä. (Tein ohjeen tabletilla, suunnat/sijainnit sen mukaan.

   • #53404
    Viola-Linnea
    Osallistuja (Participant)

    @ MariV ja muut: Pääsen kyllä tuohon muokkaussivulle, mutta näyttönimeä ei voi muokata. Näyttönimen kohdalla on pudotusvalikko, jossa ainoana valintana uusikuu, eikä sitä pääse muokkaamaan.
    Tekisi mieli sanoa että pitäkää tunkkinne… 🙁

   • #53434
    MariV
    Osallistuja (Participant)

    Sinun pitää kirjoittaa nimimerkki profiilissa kohtaan ”Lempinimi” ja sitten painaa ”Päivitä profiili”-nappulaa. Sen jälkeen pitäisi näyttönimivalikkoon ilmestyä toinenkin vaihtoehto. Mutta se ei tosiaan tule sinne heti, kun lempinimen on kirjoittanut vaan vasta profiilin päivityksen jälkeen… Ettei olisi liian helppoa…

   • #54492
    MariV
    Osallistuja (Participant)

    Näköjään onnistuit, onnittelut hankalan foorumisoftan selättämisestä!

 • #53040
  sinisukka
  Osallistuja (Participant)

  Vierailijat, joko olette huomanneet, miten uusia käyttäjiä houkutellaan Keskustelufoorumille?

  ”Keskustelufoorumillamme vaihdamme ajatuksia ja vinkkejä marttailun, puutarhan sekä ruoan parissa. Tervetuloa mukaan – kutsu ystäväsikin foorumiin!”

  Taatusti ei kalkkeudu, jos tänne jollakin tunnuksella onnistuu pääsemään sisään. Montako ystävääsi olet jo ehtinyt houkutella?  Kyllä täällä pitäisi olla entisenlainen meininki, ennen kuin ketään tänne usuttaisin.

   

   

  • #53048
   Selina
   Osallistuja (Participant)

   No eipä viitsi houkutella ketään, ennen kuin saadaan jotakin järkeä tähän touhuun.
   Uusikuulle: Koeta laittaa, että olet unohtanut salasanasi ja aloita alusta, ehkä pääset muokkaamaan tietojasi. Tämä on tosin arvailua… Kokeilin äsken päästä muokkaustilaan, en päässyt. Ajattelin, että jos pitää aloittaa kauempaa ja ottaa paremmat vauhdit :DDDD
   Sitten kolmois-lutz ja alastulo jää nähtäväksi :DDDD

 • #53358
  viljas365
  Osallistuja (Participant)

  No, mutta kun pitää keskustella marttailusta, puutarhasta ja ruuasta.!

  Me entiset keskustelijat puhuimme kaikesta maailmassa tapahtuvista mm. minä junamatkasta syöpäjunassa. Ajattelin, että joku saa siitä lohtua ja minä sain lohtua tuestanne. No, se oli siis väärä aihe.

  Minusta on hämmentävää, ettei yöläpito reagoi mitenkään tähänkään ketjuun. Siis olemme väärin kirjoittaneet ja väärästä asiasta.

  Kvinna

   

 • #53446
  Sinkkupimu
  Osallistuja (Participant)

  Surullista tämä on. Hävetkää Marttaliitossa.

 • #53449
  sinisukka
  Osallistuja (Participant)

  Aivan kuin  Marttalan pääkallopaikalla vietettäisiin vielä kesälomaa. Hiljaista on.  Ei edes välitetä, vaikka hiiret hyppivät pöydällä.

  Kukaan  rohkene myöntää, että isolla rahalla saatiin  sutta ja sekundaa. Kaikki rahat taisivat mennä palstan uusimiseen, mutteivät  enää riitä mokien korjaamiseen.  Milloin sinnikkyytemme palkitaan? Vai palkitaanko koskaan?

   

 • #53450
  Selina
  Osallistuja (Participant)

  Mitä se marttailu sitten pitää sisällään?
  Kvinnalle: eikö se ole juuri sitä yhteisöllisyyttä, jota tänä päivänä peräänkuulutetaan? Juuri vaikka sitä syöpäsairauden kokemusten jakamista ja kuorman keventämistä.

  Mutta tämä marttailu, jota täällä kehotetaan harrastamaan… onko se jotain keinotekoisen kaikkivoivan ja alati iloisennäköisen ja ehtymättömän energisen perheenemännän toisille jakavaa neuvontaa???
  Nou tänk juu…

 • #53534
  rentukka
  Osallistuja (Participant)

  Onpa mukava lukea teidän kuulumisia, olen kaivannut vähän teitä kaikkia, mutta tämä palsta tekee keskustelun tosiaan mahdottomaksi. Laitoin palautetta 21.8, mutta eipä siihenkään ole vastattu. Surullista ja ärsyttävääkin, miten voidaan hyvä palsta pilata suurella säätämisellä. Ei ole palsta enää tavallista marttaa varten.

 • #54060
  taxus
  Osallistuja (Participant)

  Uudistamisen vimma on kummallinen asia. Se pilaa monta hyvää, toimivaa systeemiä, joita ei olisi ollut ollenkaan tarpeen ”uudistaa”. Ja on lisäksi kallista.

  Kaikkia kaivaten Meriones

 • #54082
  kamattila
  Osallistuja (Participant)

  Uudistamisesta vimma tuskin oli tämän uuden version varsinainen motivaatio vaan tarkoin harkittu ja haluttu alasajo, siltä tämä tapaus minusta ainakin vaikuttaa.

  Kun edellisellä kerralla uudistettiin niin ylläpito/palstan tuottaja reagoi ihan asiallisesti ja teki muutoksia joita toivottiin. Nyt sieltä vastataan että juu juu, parannellaan, parannellaan tai jotain siihen suuntaan. Minulle ainakin tuli tunne että EVVK, mutta kun pitää kuitenkin vastata niin sitten sössötetään kuin vanhainkodin asukeille. Me olemme niin tottuneet ihmisten rehellisyyteen ja uskomme että voimme kirjaimelliseti luottaa siihen mitä ihmiset sanovat ja/tai kirjoittavat, että on vaikea kuvitella ettei enää aina voi luottaa kaikkeen kuin silloin ennen. Täällä Marttalassa on ainakin tähän saakka ollut tolkun porukkaa  mutta nämä ylläpidon + toiminnanjohtajan vastaukset ovat saaneet miettimään että ovatkohan ajat muuttunet ?

 • #54426
  leena960
  Osallistuja (Participant)

  https://www.martat.fi/palaute/ Enpäs saanut liitettyä nähtäväksenne palauteetta jonka kirjoitin marttasivuille. Ongelma oli nimittäin se ettei se suostunut myöskään lähtemään eteenpäin. Ei vaikka kuinka yritin. Täytin vimpan päälle osoitteeni ja sp osoitteen ja muut pyydetyt henkilötiedot. Yhtä kaikki turhaan. Punainen teksti vain pyysi täyttämään korostetut kohdat. Joita en nähnyt. Jos vielä enemmän kiukkuunun kirjoitan varmasti oikean kirjeen etenapostiin ja laitan postimerkillä varustetun palutuskuoren mukaan.

  Terveisin Saunu

 • #54430
  leena960
  Osallistuja (Participant)

  Niinpä ehdottaisin Sinulle joka kenties luet tätä ja voit, osaat ja jaksat syventyä asiaan, että laittaisit tuohon palaute paikkaan ehdotuksen josko viitsisivät rouvat ja herrat siellä marttaliitossa tai mikä se yläpää sitten onkaan lukea tämän ketjun ja syventyä sitten ajattelemaan. Jos tulisi jotain ajatuksia päihinsä.

  Minä yritin vaan en mitenkään saanut palautetta lähetettyä.

  Terveisin Saunu

 • #54464
  piki
  Osallistuja (Participant)

  Tervehdys – täällä ollaan taas. Rekisteröityminen onnistui lopulta – kiitos avusta ylläpidolle!

 • #54634
  Sinkkupimu
  Osallistuja (Participant)

  Ettei totuus unohtuisi… Käväisin Wayback Machinessä, tällaista menoa oli vuonna 2005. Joka päivä keskustelua laidasta laitaan:

   

  Vuodelta 2012:

   

  Jaha, kuvakaappauksia ei huolinut. Uloskaan en heti päässyt kirjautumaan. Nyt en pysty lisäämään kommenttia muutoin kuin muokaten omaa viestiäni. Huoh!

   

  Missä mahtaa ne päivitttäiset ”tuhannet” klikkaukset nyt olla?

  • Tätä vastausta muokkasi 2 kuukautta, 2 viikkoa sitten  Sinkkupimu. Syy: Kommenttkenttä ei avaudu
  • #54828
   MariV
   Osallistuja (Participant)

   Valitettavasti tänne voi linkittää vain sellaisia kuvia, jotka ovat jo internetissä ja joilla on siis oma URL (www-osoite). Niin edistynyt foorumisofta ei tietenkään ole, että muu kuvien liittäminen onnistuisi. Ominaisuuden pois jättäminen on tietysti siinä mielessä ymmärrättevää, että kuvat veisivät tilaa serveriltä.

   (Jos tein kaiken oikein, tämän pitäisi ilmestyä sisennettynä Sinkkupimun viestin alle. Saa nähdä, onnistuuko.)

 • #54642
  Sinkkupimu
  Osallistuja (Participant)

  Miksi ihmeessä keskustelut menevät missä järjestyksessä sattuu. Minunkin tänään 30.8.2017 kirjoittamani viesti meni jonnekin ylös ennen 26. ja 29. päivä kirjoitettuja kommentteja. Isompi huoh!

 • #54683
  sinisukka
  Osallistuja (Participant)

  Eilen meinasin jättää palautetta virallista kanavaa pitkin. Yritykseksi jäi, kun ovat kytkeneet päälle En ole robotti -toiminnon, josta en päässyt eteenpäin, kun ei  hyväksytty minun kuvien tunnistamista ei sitten millään. Kyllä tällä palstalla on joku ylläpitäjä, kun kerran tuollaisia ”estoja” on käyty laittamassa.

  Alasajo on hyvässä vauhdissa. Pitäkää kiinni penkistä.  Kunnia on mennyt, mutta maine on tullut. Siis huono maine.

   

 • #54808
  leena960
  Osallistuja (Participant)

  Virallista polkua myöten minäkin olisin palautetta laittanut, vaan se ei suostunut millään lähtemään. Punainen kirjoitus vain herjasi korostettujen paikkojan täyttämisestä!

  Lisäksi tämä ketju on ”sekaisin”  Viimeisimmät kommentit menevät mihin kohtaan sattuvat. Kuten Sinkkupimu jo totesi.

  Kyllä tämä naurattaa jos vaan jaksaisi nauraa. Vaikka itkeä pitäisi. Miksi, miksi järkevänä pitämäni Marttaliitto on tämänlaisen sotkun kehittänyt?? Siihen kun vielä saisi asiallisen vastauksen.

  t Saunu

 • #54814
  sinisukka
  Osallistuja (Participant)

  Huomaatteko, että uudesta palstasta kertovat kommentit on ohjattu ketjun hännille.

 • #55315
  El-wiira
  Osallistuja (Participant)

  Piti ihan tulla kokeilemaan mihin lokeroon tämä joutuu. Yritin muute kirjautua Marin mainitsemaan osoitteeseen. Ei onnistunut. Miten te muut?

  • #56982
   leijonansilma
   Osallistuja (Participant)

   Hei, harmi, kun et ole päässyt kirjautumaan,  huomasin vasta nyt, että minun pitää mennä aktivoimaan käyttäjätunnukset kirjoittajille. Joten se voi olla syy, jos kirjoittaja ei pääsekään sisälle. Tervetuloa kaikki, Seidatar siellä jo onkin, ja nyt alan puutarha-ajan hellitettyä katsomaan vähän useammin palstalle.

 • #56160
  sinisukka
  Osallistuja (Participant)

  Jos jossakin muussa yleishyödyllisessä yhdistyksessä nettisivujen ylläpito hoidettaisiin näin, niin jo aikapäiviä sitten ylläpitäjä olisi saanut kenkää tehtävien laiminlyönnin takia. Käsky tällaiseen toimintaan on tullut korkeimmalta taholta. Mikään muu ei tätä selitä.

  Jokainen joutuu nyt omassa tykönään miettimään,  maksaako jäsenmaksun vai ei, kun sen aika on.

   

 • #54039
  seidatar
  Osallistuja (Participant)

  Uudelle keskustelupalstalle olisin minäkin valmis tulemaan, jos joku jaksaisi vielä sellaisen perustaa…

 • #54488
  MariV
  Osallistuja (Participant)

  Kilpaileva foorumi on itse asiassa olemassa, mutta en käynyt katsomassa, onko siellä ketään. Lisätietoja viestissä https://www.martat.fi/foorumit/aiheet/vieroittautumisfoorumi/

  Muokkaus: kokeillaanpa, saanko tuosta ihan ”elävän” linkin: https://www.martat.fi/foorumit/aiheet/vieroittautumisfoorumi/

  • tätä vastausta muokkasi 2 kuukautta, 2 viikkoa sitten  MariV.

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Jaa sivu