Muokkaa profiiliasi rekisteröitymisen ja kirjautumisen jälkeen oikean ylänurkan kohdan Oma profiili ja sieltä kohdan Foorumin profiili alta. Muista myös antaa palautetta.

 • Julkaisija
  Viestit
 • #35257
  Sinkkupimu
  Osallistuja (Participant)

  Eilen Vapun aatonaattona, ainakin täällä Helsingissä satoi hyytävän kylmää räntää ja tuuli. Nyt juuri ei sada, mutta kylmää on. Saas nähdä, mitä huominen tuo. Jos on kaunista, menen varmaankin päiväkävelylle. Mitä sinun Vappuusi kuuluu?

 • #35263
  merru
  Osallistuja (Participant)

  Meillä oli eilen Oulunseudulla nätti, aurinkoinen kevätpäivä. Harmi, kun oli muuta menoa niin paljon, etten ehtinyt pestä ikkunoita.

  Tänään on pilvistä, aamulla nakkeli jonkin verran lunta. Söimme jälkikasvun kanssa vappulounaan: lihapullia, maissikuorrutettuja kanankoipia, nakkeja, pottusalaattia ja jälkikasvun suurta herkkua, porkkanaraastetta. Simaa ja munkkeja jälkkäriksi.

  Huomiselle lupailee aurinkoista säätä. Tarkoitus on perinteisesti mennä katsomaan wanhojen autojen kulkuetta.

 • #35287
  El-wiira
  Osallistuja (Participant)

  Kotosalla olen kaikessa rauhassa lueskellen ja neuloen sytomyssyä. Mies lähti työ- eli soittokeikalle,  mutta tulee illalla kotiin perinteistä vappuruokaa syömään. Huomenna pitäisi olla nätti ilma ja tähtäimessä on terassikauden avajaiset, vaikka tuskin sentään vielä grillikautta avataan. Ajattelimme työntää muutaman lampaanpotkan uuniin. Hauskaa vappua!

 • #35348
  Linnea
  Osallistuja (Participant)

  Lumisade alkoi eilen iltapäivällä ja jatkui tänään puoleen päivään asti. Nyt lumi sulaa jo nopeasti.

  Erityisiä vappusuunnitelmia ei ole. Viime vuonna olin perinteisessä vapputapahtumassa.

  Hauskaa vappua!

 • #35406
  saukkomartta
  Osallistuja (Participant)

  Eilen oli ihan kaunista ja aurinkoista, on vielä niiiiin pölyistä, etten pese ikkunoita. Eilen meillä paistettiin tippaleipiä, tänään paistoin muutaman munkin. Tänään on satanut vettä ja räntää vuorotellen, aamulla oli valkoinen maa, mutta on kuitenkin enimmät sulaneet pois. Vappuruokana syötiin tänään parsaa ja ankkaa, kahvin kanssa niitä munkkeja. Tippaleivät menivät jo eilen. Huomenna perhe syö nakkeja ja itsetehtyä perunamuusia, minä otan töihin evääksi tämänpäivän tähteet.

 • #35435
  haukoiranen
  Osallistuja (Participant)

  Meillä aamulla lunta 15 senttiä. Nyt illalla se on sulanut puoleen, mutta äsken jo krahisi jaloissa siis pakkanen tulossa yöksi.

  Laitoinpa juuri 10 kg kinkun leivinuuniin ja huomenna syömme sen. Tai ainakin osan siitä. Hauskaa Vappua kaikille!

 • #35437
  haukoiranen
  Osallistuja (Participant)

  Voi hiisi, piti laittaa tuohon kinkkujutun loppuun oikea nimimerkkini mitä en millään konstilla saa näkyväksi. Siis Saunu olen.

 • #35484
  seidatar
  Osallistuja (Participant)

  Hauskaa vappua toivottelen minäkin.

  (Hakukoiranen, jos klikkaat tuota nykyistä nikkiäsi ja sen alle avautuvaa muokkaa kohtaa, eikö sieltä saisi vaihdettua nimimerkkiä…)

  Eilen olimme syömässä pojan perheen luona. Alkumaljan jälkeen oli tarjolla viininlehtikääryleitä, täytettyjä tomaatteja, sekä täytettyä kesäkurpitsaa ja perinteistä perunasalattia, sekä nakkeja.

  Kahvin keralla oli munkkeja ja vadelmakakkua sekä pikkuleipiä.

  Herkuttelimme ja pelasimme Sambaa lähes puoleen yöhön.

   

 • #35485
  seidatar
  Osallistuja (Participant)

  Lisäämpä vielä tuosta säätilasta. Kylmää ja tuulista oli täälläkin. Aamulla oli ollut massa reilusti lunta ja poikani kertoi käyneensä postilaatikolla minisuksilla ylioppilaslakki päässään. Siitä oli valokuvakin todisteena.

 • #35554
  haukoiranen
  Osallistuja (Participant)

  Kiitos Seidatar, mutta kun ei pelitä niin ei pelitä. Se nappaa tuon haukoirasen sähköpostiosoitteestani eikä mitään kohtaa klikkaamalla suostu muuttamaan käyttäjänimeä tai lempinimeä ainoa kohta jonka suostuisi muuttamaan on salasana, mitä järkeä siinä olisi. Minua ärsyttää tämä palstakikkailu, onneksi tämä ei ole elämää suurempi asia sentään, mutta paremmaksi tai kätevämmäksi tai asiallisemmaksi ei kyllä muuttunut. Ja helppokäyttöisyydestä ei tietoakaan.

  Hauskaa Vappua, vielä jokunen tunti jäljellä!

 • #35600
  Linnea
  Osallistuja (Participant)

  Totta tosiaan Haukoiranen eli Saunu.

  En enää löydä profiilista sivua, jolla voisin määritellä nimimerkkini tälle palstalle.

  Facebookiin en mene.

 • #35786
  seidatar
  Osallistuja (Participant)

  Hei hakukoiranen!

  Sisäänkirjautuen, mutta jatko EI oma profiilin kautta vaan…

  Kokeile klikata vanhassa viestissäsi olevaa nimimerkiä hakukoiranen, sen alapuolelle pitäisi avautua sinistä tkstiä mm. profiili ym. alinna lukee, muokkaa, klikkaa sitä.

  kirjoita lempinimen kohdalle saunu. Anteeksi kun yritän vääntää rautalankaa…

  Vaihtoehto, tee uusi sähköposti saunu@ jne. ja rekisteröidy uudelleen sitä kautta. Myönnän itsekin harmitelleeni tätä hommaa ja useita kokeiluja tehnyt.

 • #35907
  Linnea
  Osallistuja (Participant)

  Hyvä, että Seidatar muistaa. Noinhan se meni. Joka välissä on vielä päivitettävä, että näyttönimi muuttuu.

  • tätä vastausta muokkasi 5 kuukautta, 2 viikkoa sitten  Linnea.

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Jaa sivu