Muokkaa profiiliasi rekisteröitymisen ja kirjautumisen jälkeen oikean ylänurkan kohdan Oma profiili ja sieltä kohdan Foorumin profiili alta. Muista myös antaa palautetta.

 • Julkaisija
  Viestit
 • #36895
  haukoiranen
  Osallistuja (Participant)

  Tämän puskista tulleen palstauudistuksen myötä olen muistellut entisiä nikkejä, joita täällä ei ole ollenkaan näkynyt. Tosin minäkin olen entiseen verrattuna vieraillut sangen harvoin ja asiani ovat olleet hyvin samanlaisia kaikki. Ei mitään kunnollista keskustelunaihetta ole ”kynästäni” karannut. Kun on pitänyt tätä meininkiä ihmetellä mennen tullen ja paluumatkalla.

  Anjuska tuolla jossain alkuvaiheessa vilahti, mutta onko enää poikennut lainkaan?  Entäs sitten Virva jonka kanankasvattajan alkutaivalta olin valmistautunut seuraamaan. Nyt ei ole Virva vilahtanutkaan,  lienee saanut tarpeekseen kohta eka vilkaisulla tai yrittämällä? Niin että kuka niistä kanoista nyt kertoo?

  Minulla on tuolla kammarin nurkassa juuri kuoriutumisvaiheesta tolpilleen selviytynyt Lidlin munista syntynyt tipu. Sillä on kaksi muutamaa päivää vanhempaa omien kanojeni tipusta kaverina ja kovasti se niitä jo pyrkii seuraamaan. Nokkiikin jopa. Kaksitoista Lidlin luomumunaa laitoin koneeseen ja kovasti odottelen vielä edes kaveria tuolle ekalle.

  Tämä systeemi on sohlannut nimimerkkini kanssa tarpeeksi, en edes yritä enää. t Saunu

   

 • #37720
  saukkomartta
  Osallistuja (Participant)

  Katsotaanpas, onnistuuko näpäyttämällä ” kommentoi” sanaa tuossa sinisellä ylärivillä… Upeaa, että tipunen on kuoriutunut. Minulle ei kyllä olisi tullut pieneen mieleenikään hautoa kaupan ruokamunia, mutta luomumunat ovat sitten eri asia.

  • #37749
   El-wiira
   Osallistuja (Participant)

   Piti nyt minunkin kokeilla. Ilmeisesti tämä toimii. Hyvä, että joku toimii.

   • Tätä vastausta muokkasi 5 kuukautta, 1 viikko sitten  El-wiira. Syy: Täh?
 • #37881
  ElliPee
  Osallistuja (Participant)

  Yritin kommentoida saukkomartan vastausta, mutta en päässyt kirjoittamaan ollenkaan. Poistuin sivulta ja tulin uudestaan ”vastaamaan aiheeseen”, nyt onnistui kirjoittaminen. Kummassa lienee vika, minussa vai palstassa.

 • #38295
  Linnea
  Osallistuja (Participant)

  Kommentoimaan ei pääse. Jos yrittää, joutuu poistumaan keskustelusta ja palaamaan uudelleen Marttailunurkkaan. Napilla on joku tarkoitus, joka ei toimi.

  • #47340
   haukoiranen
   Osallistuja (Participant)

   Hohoi, onko kukaan kuullut Virvan kanoista mitään…

 • #48003
  viljas365
  Osallistuja (Participant)

  No kyllä. Ei tullut vielä Virvalle kanoja. Tuli surullinen tapahtuma, mies kuoli leikkauksessa. Viestittelin Virvan kanssa ja pyysi kertomaan. On fb-javerini,  On tämä Marttala nykyisin aika hölmö. Nyt kirjauduin. Saas nähdä, millä nimellä olen.

  Terveisin Kvinna

 • #48004
  viljas365
  Osallistuja (Participant)

  Yritin aloittaa uuden keskustelun. Olin jo kirjautunut. En löytänyt mitään vinkkiä, miten aloitetaan uusi keskustelu.

  Ajattelin vain teille entisen Marttalan kamuille kertoa, että junamatkani jatkuu jo kuudetta vuotta. Pillereitä ja tutkimuksia. Hyvässä hoidossa olen ja ihan toiveikas, että elämä kantaa vielä monta vuotta.

  Kvinna

   

   

 • #48005
  sinisukka
  Osallistuja (Participant)

  Hei viljas365/Kvinna,

  jos olet kirjautunut Marttailunurkkaan, niin ihan etusivun alareunassa  (etusivun kaikkien aiheotsikoiden alla) on uudelle aiheelle otsikkolaatikko ja sen jälkeen tekstinmuotoilumerkkirivin alla tyhjä tila, johon pääsee kirjoittamaan.

  Vähän on piilossa kieltämättä uuden keskustelun aloituspaikka.

   

   

   

 • #48006
  haukoiranen
  Osallistuja (Participant)

  Hei Kvinna!

  Kiitos tiedoista. Surullinen juttu tuo Virvan miehen menehtyminen. Näitä sattuu ja tulee muutoksia meininkiin.

  Hyvää jatkoa Sinulle junamatkallasi. Todellakin nämä uudistetut marttasivut ovat kaikkea muuta kuin kätevät ja käyttäjäystävälliset. Olen pannut palautetta ja ystävänikin laittoi minun koneellani, kun täällä kävi. Ei omallaan osannut edes sivuille kirjautua ja tuli täällä puheeksi.

  T. Saunu

 • #48057
  Linnea
  Osallistuja (Participant)

  Otan osaa Virvan suruun.

  Kvinnan junamatkalle hyvää jatkoa.

  T. Lady

  • tätä vastausta muokkasi 3 kuukautta sitten  Linnea.
 • #48120
  ElliPee
  Osallistuja (Participant)

  Lämmin osanottoni Virvalle.

  Kvinnalle kaikkea hyvää jatkossakin.

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Jaa sivu