Muokkaa profiiliasi rekisteröitymisen ja kirjautumisen jälkeen oikean ylänurkan kohdan Oma profiili ja sieltä kohdan Foorumin profiili alta. Muista myös antaa palautetta.

Merkitty: 

 • Julkaisija
  Viestit
 • #30260
  äite
  Osallistuja (Participant)

  Kiitos kaikille keskustelijoille monista mukavista vuosista ja koskettavista aiheista.

  Uudet sivut eivät äiteä enää tunnista eikä kirjautumiseni ota onnistuakseen. Nyt pääsin mukaan, useiden yritysten ja erehdysten jälkeen. Toivotonta. Turhauttavaa. Millähän nimellä tämä tulee julki?

  Maailmassa on monta ihmeellistä asiaa, jatkan niiden etsimistä.

  Kiitos Martoille. Näkemiin, Marttala. Äite poistuu palstalta.

 • #31361
  äite
  Osallistuja (Participant)

  Niin, siis, KIITOS

  Kiitos hyvistä ohjeista. Taidan sittenkin pysyä mukana, kun sain tutun nimeni takaisin.

  Tai yritän ainakin uudelleen.

 • #31371
  El-wiira
  Osallistuja (Participant)

  Minä kokeilen vielä kerran kun sain muutettua nimen tilalle nimMarin.  Onnistuuko toisen kerran?

 • #31662
  merru
  Osallistuja (Participant)

  Olin tekemässä samaa päätöstä! Tätä sivustoa tehdessä ei käyttäjäystävällisyyttä ole mietitty pätkääkään. Minä pidän itseäni aika kokeeneena rekkautujana monenlaisille sivustoille, mutta tämän palstan systeemit meni korkealta yli hilseen.

  Jos uusi salasana pysyy mielessä, saatan pysyä palstalla.

 • #31674
  Linnea
  Osallistuja (Participant)

  Kokeilen vielä

 • #31723
  äite
  Osallistuja (Participant)

  Aika metkaa!  Ensin saadaan kuvat, sitten ne eivät mahdukaan???

  Edelleenkin skeptinen, katsotaan nyt, alkaako pelittää.

  Kuvien liittäminen kommentteihin voisi olla hyvä toiminto, esimerkiksi puutarhapalstalla tai ruokajutuissa. Mutta kai nekin sitten ovat liian isoja.

  Joillakin palstoilla on kuvamahdollisuus, minusta se on hyödyllinen.

  Kirjoitellaan!

 • #34287
  haukoiranen
  Osallistuja (Participant)

  Olen laittanut palautetta mielestäni ihan asiallisesti vieläpä, ja niinkuin moni muukin on lukenut siihen on luvattu vastata. Ei yhteenkään palutteeseeni joita olen rustannut useampia ole tullut vastausta. Tämä on kyllä kaikkein vaivalloisin nettipalsta joka on vastaani tullut. Suomenkielisistä tarkoitan. On tainnut rattaanpyörä luiskahtaa urasta ja alkanut pyöriä takasinpäin. Eikö?

  Lyödäänkö vetoa vieläkö Juhannuksena on Marttapalstaa olemassa?

 • #34360
  Pirleena
  Osallistuja (Participant)

  Minusta on käyttäjien aliarvioimista, jollei luvattua palautetta anneta. Ehkä  tarkoitus onkin ohjata ihmiset  käyttämään muita kanavia (Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter). On outoa, jollei edes korjata Marttayhteisön etusivulta huomattuja kirjoitusvirheitä (Kesksutelufoorumissa voit vaihtaa ajatukisa esimerkiksi puutraha- ja ruoka-asioista.)

  Marttojenmartta, missä luuraat! Vaikenemalla kuopataan koko keskustelupalsta.

   

   

 • #34367
  haukoiranen
  Osallistuja (Participant)

  Todellakin nuo kirjoitusvirheet ovat kuin piste iin päälle, samoja olen katsellut. On mahdottoman kankea ja vaikea tämä uusi ja uudistettu Marttapalsta. Tässä taitaa olla sormensa pelissä USAn hiljattain valittu presidentti. Meininki on ainakin samantapaista. t Saunu

 • #34386
  ElliPee
  Osallistuja (Participant)

  Luulen, että olet väärässä @haukoiranen. Marttojen verkkosivujen toimitukseen kuuluu käsittääkseni pääsihteeri Marianne Heikkilä. Huomasin juuri, että valtiovarainministeriö asettanut Digi arkeen -neuvottelukunnan, jota vetää Marianne Heikkilä. Lisäksi hänet on valittu 2016 vuoden somepomoksi. Ja luultavasti hänellä on muitakin ansioita tähän alaan liittyen.

  Niin että Trump ei luullakseni ole tämän palstan uudistukseen sekaantunut, vaan se on pätevissä käsissä. Olkaamme siitä kiitollisia.

 • #34421
  El-wiira
  Osallistuja (Participant)

  Juu, onneksi Trumppi ei sentään ole ehtinyt tänne sorkkimaan, vaikka epäilemättä jäljet voisivat johtaa sylttytehtaalle. Siitä päätellen, että edes noita uskomattomia kirjoitusvirheitä ei viitsitä korjata, tätä palstaa ei lue kukaan muu kuin me muutamat. Ylimielisyyden huippu on mielesteni, kiroitusvireiden lisäksi siis,tuo aikuisia opastava, lapsellinen kirjoitusohje alussa. Ei kai täällä ennenkään ole sorruttu asiattomuuksiin tai toisten tietoiseen loukkaamiseen? – Paitsi nyt kun ei näistä raameista paljon kehuja irtoa. – Harmillista, jos tätä mukavaa keskustelupalstaa ei oikeasti  haluta. Sehän ei varmaan ole muodikkain tapa nettikommunikointiin, mutta ollut kuin luotettava, hyvä ystävä. Marttaystävä. Vaikken edes vuosiiniin ole aktiivisesti käynyt palstalla, olette te kaikki niin tuttuja, niin tuttuja. Yrittäisimmekö vääntää vaikka tikusta asiaa, ettei tätä lopeteta ainakaan käytön puutteesta?

 • #35068
  haukoiranen
  Osallistuja (Participant)

  Kiitos Elli Pee valaisusta. Jäljet taitaa johtaa todella sylttyehtaalle. Joka ehkä ei kumminkaan ole siellä valkoisessa talossa.

  Kiitos myös El-Wiiralle viisaista ajatuksista. Eikä näistä raameista todella paljon kehuja voi irroitella, ihmettä vaan pitää odottaa. Merttapalsta on ollut ainoa some systeemi johon olen ottanut osaa. Jos se nyt kuolee sauhuun, niin en sittenkään muille ”feispuukeille” mene. Pitää kenties aloittaa jokin vallan muu harrastus tämän tietokoneen myötä.

  Muuten olen kyllä sitä mieltä, että valtiovarainministeriöltä  neuvottelukuntineen ei  Marttapalsta mitään parannusta saa. Terveisin Saunu

 • #36565
  lelu.laatikko
  Osallistuja (Participant)

  Marttalan keskustelupalsta oli elämäni ensimmäinen kosketus sosiaaliseen mediaan. Nautin vanhan Marttalan keskusteluista, vaikka olihan siellä kaikenlaista.

  Ensimmäinen uudistus vähensi kiinnostustani ja tämä viimeisin lopetti sen kokonaan. Poistun siis tältä näyttämöltä. Kiitos kaikille, antoisaa jatkoa!

  Lelu

  • tätä vastausta muokkasi 5 kuukautta, 3 viikkoa sitten  lelu.laatikko.

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Jaa sivu