Muokkaa profiiliasi rekisteröitymisen ja kirjautumisen jälkeen oikean ylänurkan kohdan Oma profiili ja sieltä kohdan Foorumin profiili alta. Muista myös antaa palautetta.

 • Julkaisija
  Viestit
 • #46931
  sinisukka
  Osallistuja (Participant)

  Mikä oikein on tuon  Viimeisin viesti -palkin oikeassa reunassa olevan linnunnokan (vasemmalle avautuvan >-merkin) funktio?

  Kun sitä napauttaa kerran, ei tapahdu mitään. Kun napauttaa kaksi kertaa, kursori siirtyy  palstan samalla rivillä  vasempaan reunaan.   Ja jos vielä kolmannen kerran jaksaa napsuttaa, niin koko rivin mitalta teksti tulee merkityksi.  Kun sitten vie kursorin tuon merkityn alueen kohdalle, niin ponnahtaa teksti: Vastaa aiheeseen: jne..  Todella kätevää. Heh…heh.

  Kursorin voi viedä suoraan tuolle riville ja samalla lailla ponnahtaa teksti: Vastaa aiheeseen: jne.

  Kuka tätä tarvitsee oikeasti?

   

   

 • #47204
  Martat.fi ylläpito
  Avainmestari (Keymaster)

  Hei Sinisukka,

  Jos sinulla on mahsollisuus, niin lähetä tilanteesta kuvakaappaus osoitteeseen yllapito(a)martat.fi. Näin pystymme vastaamaan sinulle parhaiten ja tarpeen tullen tekemään korjauksia. Kiitos!

  Martat.fi ylläpito

 • #47399
  sinisukka
  Osallistuja (Participant)

  Kiitos vastauksesta!  Kyllä minä osaan ottaa kuvakaappaukset ruudulta, mutta kaappausten  liittämisessä tänne Marttailunurkkaan tuli seinä vastaan.

  Tekstiä parempaa rautalankamallia en siis pysty laatimaan.  Jos joku muu käyttäjä haluaa auttaa ylläpitoa, niin tehkää pyydetyt kaapaukset.  Sivuston somilta kukkasilta nuo linnunnokat tuollaisinaan näyttävät.

   

  • #47499
   MariV
   Osallistuja (Participant)

   Sinisukka, lähetä se kuvakaappaus sähköpostitse tuohon yllä annettuun sähköpostiin yllapito(a)martat.fi.

   Tänne Marttafoorumille voi liittää vain sellaisen kuvan, joka on jo internetissä jossain, siksi pyytävät kuvaa sähköpostitse.

 • #47695
  sinisukka
  Osallistuja (Participant)

  En enää halua laittaa rikkaa ristiin noiden linnunnokkien eteen. Jollei ylläpito ymmärrä/halua  kokeilla laatimani tekstimuotoisen rautalankamallin avulla linnunnokkien toimivuutta, niin huonoissa käsissä on sivujen ylläpito.  Noita olisi pitänyt ihmetellä jo  ennen sivuston käyttöönottoa.

  • #47747
   Martat.fi ylläpito
   Avainmestari (Keymaster)

   Hei Sinisukka,

   Ilman kuvakaappausta en voi täydellä varmuudella vastata kysymykseesi. Tekstin pohjalta ymmärsimme, että kyseessä olisi tuo Foorumin aihelistauksen Viimeisin viesti kentän perässä oleva nuoli oikealle. Nuoli itsessään on pelkkää grafiikkaa, jolla on ajatuksena osoittaa, että keskustelu aiheesta jatkuu alasivulla ja monet kyseisellä rivillä olevista teksteistä ovat linkkejä. Nuolta lähimpänä on linkki vieressä ja yläpuolella vastaamaan kyseisen aiheen viimeisimpään viestiin, eli kenttä, jossa lukee viimeisimmän viestin julkaisuaika.

   Tuo tuplaklikkaus tai kolmeen kertaan klikkaus taas on Windowsin tekstin muokkaukseen- ja muotoiluun tarkoitettu ominaisuus, eli siis normaali ominaisuus tietokoneessa.

   Martat.fi ylläpito

 • #47728
  rentukka
  Osallistuja (Participant)

  Minusta sinisukka kuvasi asian hyvin. Tuosta pitää koordinaattorin ymmärtää, jos ei niin heikoissa ohjaimissa ollaan.

 • #48007
  haukoiranen
  Osallistuja (Participant)

  Sinisukan kysymyksen ymmärsin.

  Ylläpidon vastauksen käsittämisessä sensijaan oli ……seinä edessä.

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Jaa sivu