Muokkaa profiiliasi rekisteröitymisen ja kirjautumisen jälkeen oikean ylänurkan kohdan Oma profiili ja sieltä kohdan Foorumin profiili alta. Muista myös antaa palautetta.

 • Julkaisija
  Viestit
 • #40350
  takatalvi
  Osallistuja (Participant)

  Jokainen perinteitä kunnioittava Martta haluaisi käytää Marttailunurkkassa vanhoja tunnuksia. Mutta asia on tehty suorastaan mahdottomaksi ilman tuhansia kommervenkkejä. Kommervenkkejä ovat  joutuneet rustailemaan jotkut sitkeät Martat  tykönään toisten avuksi. Ylläpidon tehtävähän se olisi! Ei kaikilta tietokonemaailmaan perehtymättömiltä Martoilta pitäisi vaatia ylenmääräistä kikkailua. Asiat ovat aiemminkin onnistuneet yksinkertaisemmin. Tämä on takaperoista kehitystä. Yhteydenottopyynnöt ylläpitoon hukkuvat bittiavaruuteen.

  Lopultakin lienee uskottava, että kaikella tällä on ollut tarkoitus yksinomaa näivettää keskustelu täällä Marttailunurkassa. Näyttää siltä, että siinä ovat onnistuneetkin.

  Minne tuuli minut kuljettaa? Ei ainakaan Facebookiin, Twitteriin eikä Instagramiin.

   

   

   

 • #40357
  leena960
  Osallistuja (Participant)

  On todella ihmettelemisen arvoinen asia tämä uudistus. Todellakin uudistus, oikein uudistuksien uudistus. Mitä ihmeen ajatuksia lienee hänen tai heidän päässään soutanut jotka ovat sivuston luoneet. Kyllä tuli lunta tupaan ja vielä peräkamariinkin.

  Tälläisena nämä ovat kaikessa merkillisyydessään ja kankeudessaan lähestulkoon käyttökelvottomat, mikä sitten lieneekään OIKEA tarkoitus ollut? Sen kun vielä joku selvittäisi.

  Näin miettien Saunu.

 • #40373
  Linnea
  Osallistuja (Participant)

  Tämän palstan etuna oli keskusteluaiheiden laaja-alaisuus sekä asiallinen ja iloinen keskustelu. Elämään väistämättä kuuluvissa suruissa on tuettu toisia keskustelijoita.

  Onko tämä takatalvi vai jääkausi?

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Jaa sivu