Muokkaa profiiliasi rekisteröitymisen ja kirjautumisen jälkeen oikean ylänurkan kohdan Oma profiili ja sieltä kohdan Foorumin profiili alta. Muista myös antaa palautetta.

 • Julkaisija
  Viestit
 • #67501
  seidatar
  Osallistuja (Participant)

  Klikkaan hiirellä oikealta ylhäältä kohtaa kirjaudu sisään. Siitä aukeaa sivu kossa on nimeni ym.  Klikkaan siitä kohtaa, tai ruutua jossa lukee kirjaudu. En tiedä onko muuta tapaa päästä tänne sivuille, mutta eimielestäni kovin vaikeaa.

  Jatkan vielä…

 • #67502
  seidatar
  Osallistuja (Participant)

  Jatkoa edelliseen. Klikkaan kohdasta marttayhteisö ja pidän hiirtä siinä kohdassa,  alapuolelle avautuu avautuu laatikko jossa lukee keskustelut, klikkaan siitä, tämän jälkeen kohdasta marttailunurkka.

  Aivan sivun alareunassa pääsee kirjoittamaan ja vastaamaan…

  Ei se hirveän vaikeaa ole.

  terveisin seidatar

  • #68866
   sivusilmä
   Osallistuja (Participant)

   miten saa vanhan nimimerkin käyttöön?

 • #67517
  ElliPee
  Osallistuja (Participant)

  Seidatar, olet ilmeisesti kaiken aikaa kirjautuneena palstalle. Minä en ole, joten kirjaudun kirjoittamalla sähköpostiosoitteeni ja Marttapalstan salasanan Kirjaudu-sivulla. Siitä eteenpäin samalla tavalla kuin sinä. Muuten helppoa, mutta salasana ei tahdo pysy muistissa kun harvoin kirjoittaa.

  Rekisteröityminen ei aikoinaan käynyt minulta ihan helposti, sitä piti vähän miettiä.

 • #67658
  seidatar
  Osallistuja (Participant)

  No nyt en muista olenko aikanaan klikannut ruutua, muista minut. Siinä kohdassa on pieni neliö, jota voi klikata, mutta ei ainakaan näy rastia… Omat tiedot on kuitenkin itseni katsottavissa.

 • #68038
  Asteri
  Osallistuja (Participant)

  Ei tämä palsta nyt ihan helpoimmasta päästä ole, mutta onnistuin silti rekisteröitymään. Hankalinta oli käyttäjänimen muokkaus. kesti vähän aikaa, ennen kuin huomasin että siihen pääsi käsiksi alasvetovalikon kautta. Sitten piti vielä huomata  tallentaa muutokset. Mutta kaikkihan muuttuu kaiken aikaa, tänään esimerkiksi väänneltiin taas viisareita. Tätähän on täytynyt tehdä jo reilut 35 vuotta ja silti muuttuneeseen aikaan on hankala tottua. Tosiaankin olen elänyt siirtelyaikaa jo pitemmän aikaa kuin tasaista aikaa. Hohhoijaa!

 • #68863
  sivusilmä
  Osallistuja (Participant)

  kokeiluna

 • #69067
  sivusilmä
  Osallistuja (Participant)

  voiko käyttäjänimeä itse valita? Miten?

 • #69090
  pirle
  Osallistuja (Participant)

  Sivun yläreunassa opastetaan seuraavasti:

  Muokkaa profiiliasi rekisteröitymisen ja kirjautumisen jälkeen oikean ylänurkan kohdan <em style=”box-sizing: border-box; color: #535353; font-family: brandon-grotesque, sans-serif; font-size: 20px;”>Oma profiili ja sieltä kohdan <em style=”box-sizing: border-box; color: #535353; font-family: brandon-grotesque, sans-serif; font-size: 20px;”>Foorumin profiili alta. 

  Paina ensin siis Oma profiili -kohtaa ja sen jälkeen Foorumin profiili -kohtaa. Sieltä löytyy kohta Muokkaa. Kirjoita Lempinimi-kohtaan halauasi uusi nimi, joka näkyy jatkossa uutena käyttäjänimenä. Muista vielä päivittää tekemäsi muutos sivun alareunassa olevasta kohdasta.

  Kokeilepa. Kimuranttista on.

   

 • #69097
  pirle
  Osallistuja (Participant)

  Vai olikohan se kohta näyttönimi, johon pääsi kirjoittamaan uuden käyttäjänimen. Omasta päivittämisestä on jo niin kauan, etten ihan tarkkaan muista. Kokeile.

  • #69268
   sivusilmä
   Osallistuja (Participant)

   Taitaa  olla aika sanoa hyvästit marttalalle.   Kirjauduin säähköpostiosoitteellani (ennen oli eri käyttäjätunus, joka ei kelvannut enää),  vanha salasana kelpasi kyllä.  Kone antoi uuden käyttäjätnnuksen,  sähköpostiosoitteen alkuosan, jota en halua nimimerkiksi. Sivusto antaa mahdollisuuden muuttaa salasanan, mutta ei käyttäjätunnusta.

   Yritin muuttaa kohdasta lempinimi, muttei onnistunut. Tallentaa/päivittää kyllä yritin.

   Kaksi kertaa kysyin palautteena, eka kerralla vastasi verkkokauppan kirjutumistietoja. Toisella kerralla ei ole vastattu.

   Tuo pirlen neuvo oli looginen, mutta eipä vain mulle muuttanut käyttäjänimeä.

   Tässä viime viikolla muistin monta neuvoa saaneeni aikoinan ja oli niin helppo kysyä.. Miinus , Kvninna, Seidatar ym moni muu , teiltä sai aina luotettavan neuvon.  Kiitos!

 • #69287
  pirle
  Osallistuja (Participant)

  Alla on suoraan kopioituna ElliPeen:n vinkki huhtikuulta silloin aktiivisena olleesta ketjusta:

  ”Onnistuihan se lopulta monien ohjeiden avulla. Kiitos kaikille neuvojille. Kirjoitan vielä muistiin, miten tein, jos vaikka ensi kerralla olisi sama edessä.

  Rekisteröidyin sähköpostiosoitteella elli.pee@    ja kirjoitin sitten tuon edellisen viestin. Käyttäjänimenä näkyi elli.pee. Painoin sitä ja sitten Muokkaa-kohtaa. Vaihdoin valmiina olevan lempinimen elli.pee nimeksi ElliPee. Näyttönimivalikossa oli vain elli.pee. Menin sivun ala-laitaan, jossa painoin kohtaa Päivitä profiili. Sen jälkeen Näyttönimi-valikossa oli myös ElliPee, jota painoin. Kävin vielä painamassa Päivitä profiili -namiskaa. Nyt oli  foorumillekin päivittynyt haluamani nimimerkki.

  Kovin hankalaksi on muuttunut tämän palstan käyttö. Pitää vain toivoa, että tämä aivojen rassaaminen ehkäisisi dementiaa.”

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Jaa sivu