Muokkaa profiiliasi rekisteröitymisen ja kirjautumisen jälkeen oikean ylänurkan kohdan Oma profiili ja sieltä kohdan Foorumin profiili alta. Muista myös antaa palautetta.

 • Julkaisija
  Viestit
 • #35959
  El-wiira
  Osallistuja (Participant)

  Olisi mukava kuulla, keräilevätkö muut jotain. Minä taidan olla hamsteri sukua. Kirjoja on valtavat määrät eri aihepiireistä sekä työn että harrastusten myötä kertynyt taloon. Varsinkin pitäjänhistoriat ja omaan ammattiin liittyviä on runsaasti; voi perikunta parkaa. Muita keräilykohteitani ovat olleet pienet Arabian tehtaan factory visit-lautaset ja pikku kipot. Ja viimeisenä marttaesineet: minulla on kaksi puista Okki Laineen marttanukkea ja kaksi logollista maljakkoa. Eilen löysin nettikirpparilta Arctica- kynttilänjalan, jossa on marttamerkki nätisti jalustalla.  Odotan vain sen tuloa kotiin. Minähän olen oikeastikin martta,tosin aika passiivinen.

 • #36063
  seidatar
  Osallistuja (Participant)

  Joskus ennen keräilin posliinisia enkeleitä. Lienenkö tullut vanhaksi, kun nyt olen yrittänyt päästä niistä eroon ja aika hyvin onnistunutkin. Jäljellä enää n. 20 kpl.

  Keräily joka vielä jatkuu on suomalaiset postimerkit, mutta vanhemmat kuin euro aikaiset.

  • #38735
   seidatar
   Osallistuja (Participant)

   Kokeilu…

 • #36101
  Linnea
  Osallistuja (Participant)

  Kirjoja, kirjanmerkkejä, postikortteja ja matkakokemuksia. En minä kaikkia saamiani postikortteja säilö ja kirjoistakin yritän osittain luopua. Kun luovun kymmenestä kirjasta, pian on sata tilalla…

 • #36168
  seidatar
  Osallistuja (Participant)

  Postikortit unohtuivat, ekä siksi, kun niistä on vain pieni osa laitettuna muovitaskihin ja kaikki loput on pahvisissa kenkälaatikoissa ja vastaavissa. Vanhimmat ovat ikivanhassa matkalaukussa. Kiitos Linnea, tuo oli minulle hyvä muistutus siitä, että pitäisi tehä tuolle asialle jotakin. Talletan edelleen kaikki saamamme postikortit… laatikoihin.

  Kuvassa isäni saama postikortti 1920-luvulta. Nimessäkin on yksi kirjain liikaa.

  (Sukunimi piilossa.)

  http://aijaa.com/hOExwL

 • #36537
  saukkomartta
  Osallistuja (Participant)

  Kaikenlaista kerääntyy kotiin ihan keräilemättä. Kerron aina kerääväni Oiva Toikan lasilinnuista käkiä, ja kokoelmani on täydellinen. Kaikki kaksi käkeä. Ehkä grafiikkateokset seinällä menevät keräily-nimikkeen alle.

 • #36622
  p.n
  Osallistuja (Participant)

  Keräilen sormustimia, kaikenlaisia . Minulla on ihan oikeasti sormustimina käytettäviä ja sitten kaiken maailman rihkamasormustimia. Tyttäreni perheensä kanssa matkustelee paljon ja haluaa aina tuoda jotain tuliaisia, sormustin on sopivan kokoinen, hintainen ja on helppo kuljettaa. Olen minä itsekin niitä ostanut matkoilta ja kirppiksiltä.

  Tämä on nyt eka kerta kommentilleni tällä uudella systeemillä, saa nähdä mikä on nimimerkkini. 😀

 • #36880
  El-wiira
  Osallistuja (Participant)

  Jos nyt esimerkiksi haluaisin vastata saukkomartalle, niin miten se käy?

  • #38736
   seidatar
   Osallistuja (Participant)

   Hei El-wiira, tämä on kokeiu vastata sinun viestiisi. Tuossa leveässä sinisessä palkissa viestisi yläreunassa lukee,  Kommentoi,  klikkasin sitä ja kirjoitin tämän..

   Katsotaan tuleeko tämä viesti oikeaan paikkaan… kun painan lähetä.

 • #38611
  taxus
  Osallistuja (Participant)

  Täällä Meriones – nimimerkkini hävisi kirjautuessa, ja muutenkin oli tosi vaikea löytää takaisin tänne! Murrrrr…

  No, keräilen tavaroita, joissa yhdistyy monikäyttöisyys ja hyvät käyttöominaisuudet. Tarkoittaa esim. sitä, että kesämökin peltimukit ja -kulhot pinoutuvat tiiviisti ja ovat kevyitä, jolloin ne käyvät myös retkikäyttöön. (Peltisinä ne kestävät myös miesväen tiskauksen tai unohtumisen puuhellan kuumalle reunalle.) Tai sitä, että Tokmannin läpinäkyvä, kannellinen muovilaatikko toimii ensin taimikasvatuksessa, sitten pienoiskasvihuoneena, ja kun taimet sirtyvät neliskulmaisiin ulkoruukkuihin, laatikko sopii täsmälleen sen päälle hallasuojaksi. Talveksi kummatkin laatikot pinoutuivat sisäkkäin yhteen pinoon.

  Tämä siksi, että minulla on intohimo tavaran vähyyteen ja väljiin säilytystiloihin (helpottaa löytymistä ja siivousta). Erityisen innostava keräilykohde ovat kätevät matkavaatteet: kevyet, rypistymättömät, nopeasti kuivuvat, kaupunkisiistit mutta retkeilyynkin sopivat. Toimivat tietty kesävaatteinakin.

  Viimeksi löysin Ikeasta lasiset kauniit tarjoilukulhot, joissa on tiivis kansi. Ne sopivat pakkaseen, uunin, pöytään ja neliskulmaisina hyvin jääkaappiin. Niitä on erikokoisia ja niihin menee esim. kaikki jouluruoka.

  Kaikein kivointa on, kun joku vanha roju löytää täsmäkäytön ja pääsee kaapista pölyttymästä, eikä tarvitse ostaa mitään.

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Jaa sivu