Muokkaa profiiliasi rekisteröitymisen ja kirjautumisen jälkeen oikean ylänurkan kohdan Oma profiili ja sieltä kohdan Foorumin profiili alta. Muista myös antaa palautetta.

 • Julkaisija
  Viestit
 • #31127
  Martat.fi ylläpito
  Avainmestari (Keymaster)

  Heippa kaikki, tässä hiukan ohjeistusta siihen, kuinka nimimerkki muokataan. Ikävä kyllä joudume poistamaan profiilikuvat, jotta saamme palstat matalammiksi. Mutta katsotaan asiaa myöhemmin, kun kehitämme foorumia.

  Muokkaa oma, keskustelufoorumissa näkyvä nimimerkkisi näin:

  – Paina nykyistä nimimerkkiäsi.

  – Valitse Muokkaa-toiminto. Paina sitä.

  – Kirjoita Lempinimi-kohtaan haluamasi nimimerkki. Valitse Näyttönimi-kohdasta foorumissa näkyvä nimimerkkisi. Tämä siis näkyy foorumilaisille.

   

 • #31191
  anastasia
  Osallistuja (Participant)

  No kokeilinpa seurata ohjetta ja vaihdoin profiilikuvankin ajantasaiseksi. Saapa nähdä, tuleeko kuvaan kissimirri vai mikä.

  • #31209
   Martat.fi ylläpito
   Avainmestari (Keymaster)

   Hienosti onnistui – bravo. Joudumme kuitenkin nyt ottamaan profiilikuvan vois, ikävä kyllä, jotta saamme palstakorkeuden matalammaksi. ;(

 • #31245
  anastasia
  Osallistuja (Participant)

  Sopii minulle!

 • #31352
  El-wiira
  Osallistuja (Participant)

  Nyt on vaihdettu ohjeen mukaan.

 • #31594
  seidatar
  Osallistuja (Participant)

  Marttojenmartta.

  Sivun ulkoasu oli ennen tyylikäs ja tasapainoinen, kun oli leveä tila ja leveät raidat. Voisiko nyt myös sinisiä raitoja kaventaa.

 • #31724
  äite
  Osallistuja (Participant)

  Profiilikuva antaa lisäinfoa kirjoittajista, ei se turhake ole.  Takaisin!

   

 • #31893
  rentukka
  Osallistuja (Participant)

  Siis kokeilen miten tämä nyt toimii. Mitään kirjautumista en tehnyt mihinkään joten on mielenkiintoista tuleeko tämä teksti näkyviin ja millä nimellä.

   

 • #31894
  Pirleena
  Osallistuja (Participant)

  Kyllä minun pitää aina kirjautua, ennen kuin pääsen mitään kommentoimaan. Minulla onnistuu kirjautuminen vain sähköpostilla ja salasanalla. Käyttäjätunnus ja salasana – yhdistelmä ei toimi ainakaan minulla.

 • #31905
  seidatar
  Osallistuja (Participant)

  Minä laitoin rastin ruutuun, muista minut. Joten ei tarvitse kirjoitella enää mitään, vaan klikata kirjaudu kenttää.

 • #31907
  Sinkkupimu
  Osallistuja (Participant)

  Testi 1

 • #31908
  Sinkkupimu
  Osallistuja (Participant)

  Testi 2

 • #31909
  Sinkkupimu
  Osallistuja (Participant)

  Tää on ihan bärsseestä! En minä pääse ”käyttönimeä” muuttamaan, siihen laatikkoon ei voi mitään kirjoittaa. Marttojen Martan ohjeessa sanotaan:

  – Paina nykyistä nimimerkkiäsi.<b></b><i></i><u></u>

  Mitä helkkarin nykyistä nimimerkkiä, kun ei sitä ollut edes. Ensin sitten rekkauduin Sinkku.pimu -nimellä, että pääisin testi 1:sen jälkeen muuttamaan ”näyttönimeni”. Eihän se toiminut.

  Onpa avutonta ja harrastelijamaista touhua Marttaliitolta. Luulisi, että martta jos kuka osaa neuvoa, mut ei.

 • #31910
  Sinkkupimu
  Osallistuja (Participant)

  Mitä ihme hässäkkää tuohon viestiini tuli… Eihän tässä muuta voi kuin nauraa! Pakkoko oli aivan raakatekele panna tuotantoon? Martat, ei näin, ei näin.

 • #31914
  El-wiira
  Osallistuja (Participant)

  Ei todellakaan tarvitse ihmetellä miksi koko palsta on kuollut, kun meillä testautetaan näin avuttomat tekeleettiset,  vaikka visuaalisesta ilmeestä päätellen tehty isolla rahalla. Martta, Martta,  mitä oletkaan tehnyt? Kuinka moni on jo kadonnut kuin tuhka tuuleen?

 • #32070
  seidatar
  Osallistuja (Participant)

  Sinkkupimulle…

  Kirjoita lempinimeksesi sama jonka haluat näyttönimeksi ja klikkaa sen pitkän näyttönimilaatikon oikeasta pääst sitä pientä nuolta/väkästä, silloin pitäisi laatikon/valikon avautua,

  klikkaa sieltä oikea nimmari. Näin toimi minulla.

 • #32112
  Sinkkupimu
  Osallistuja (Participant)

  Heissan seidatar! Juuri niin tein, kuin neuvoit. Kiitos muuten oivasta neuvostasi aiemmin. Otin aijaan kuvasi kirjautumisesta avoimeksi toiselle välilehdelle ja noudatin sitä. Mutta ei onnistu! Lempinimeni on Sinkkupimu, mut ei se näyttönimilaatikossa näy. Väkästä painamalla vetovalikko avautuu, mutta se ei huoli mitään tekstiä.

 • #32117
  Pirleena
  Osallistuja (Participant)

  Sinkkupimu, minäkin tahkosin pitkään noiden nimien kanssa. Olisinkohan lopulta saanut lempinimen näyttönimien joukkoon siten, että kirjoitin ensin lempinimen, jonka kävin heti päivittämässä. Vasta päivittämisen jälkeen valikosta löytyi toivomani näyttönimi. Kokeilepa!

  Tavallisen Martan pää menee pyörälle, kun on kaikenlaisia nimiä: lempinimi, näyttönimi, käyttäjänimi, etunimi, sukunimi… Ja kun vielä systeemi näyttää tekevän annetun sähköpostiosoitten alkuosasta ensimmäisen käyttäjänimen, niin suossa ollaan.

   

 • #32159
  seidatar
  Osallistuja (Participant)

  Tuo lempinimi hämää jonkin verran, miksei sen tilalla olisi vain nimimerkki….

  Ei minunkaan lempinimeni ole seidatar, se on ainoastaan täällä käyttämäni nimimerkki/nicci/nikki. Lempinimi on ihan jotain muuta.

 • #32193
  ElliPee
  Osallistuja (Participant)

  Kokeilen minäkin rekisteröityä

 • #32207
  ElliPee
  Osallistuja (Participant)

  Onnistuihan se lopulta monien ohjeiden avulla. Kiitos kaikille neuvojille. Kirjoitan vielä muistiin, miten tein, jos vaikka ensi kerralla olisi sama edessä.

  Rekisteröidyin sähköpostiosoitteella elli.pee@    ja kirjoitin sitten tuon edellisen viestin. Käyttäjänimenä näkyi elli.pee. Painoin sitä ja sitten Muokkaa-kohtaa. Vaihdoin valmiina olevan lempinimen elli.pee nimeksi ElliPee. Näyttönimivalikossa oli vain elli.pee. Menin sivun ala-laitaan, jossa painoin kohtaa Päivitä profiili. Sen jälkeen Näyttönimi-valikossa oli myös ElliPee, jota painoin. Kävin vielä painamassa Päivitä profiili -namiskaa. Nyt oli  foorumillekin päivittynyt haluamani nimimerkki.

  Kovin hankalaksi on muuttunut tämän palstan käyttö. Pitää vain toivoa, että tämä aivojen rassaaminen ehkäisisi dementiaa.

 • #32440
  Linnea
  Osallistuja (Participant)

  Yksi osa rekisteröitymisen hankaluutta on se, ettei palstalla näkyvää nimeään pääse muuttamaan ennen kuin on kirjoittanut yhden tekstin, jossa näkyy sähköpostin alkuosa. Se kyllä muuttuu näyttönimeksi, kun nuo kaikki monipolviset ja mutkikkaat toimet on suoritettu.

 • #32515
  mummi47
  Osallistuja (Participant)

  Marttojenmartan ohje ei hyvä. Osallistujien ohjeiden mukaan onnistuu. Kiitokset vielä niistä.

 • #34671
  Vahveroinen
  Osallistuja (Participant)

  Testaampa minäkin.

 • #34672
  Vahveroinen
  Osallistuja (Participant)

  Olipas monimutkaista, mutta mukana ollaan… ainakin seuraamassa jos ei kovin aktiivisena.

 • #34940
  merru
  Osallistuja (Participant)

  Olen sinkkupimun kanssa samaa mieltä. Minusta on todella hassua, että Marttojen kaltainen organisaatio ei saa yhtä yksinkertaista keskustelupalstaa toimimaan. Jokainen ”uudistus” on ollut huononnus ja nyt ollaan jo kyllä ihan pohjamudissa! Se ensimmäinen, aito ja alkuperäinen palsta on ollut tähänastisista paras ja käytännöllisin. Ja siitä on sentään kymmenen vuotta aikaa!!!

  Kun kerran uudistellaan, niin luulisi, että palstaa edes yritettäisiin tuoda nykypäivään. Kaipaan mahdollisuutta lisätä kuvia suoraan koneeltani, ilman välitallennusta johonkin nettipalveluun. Kaipaan myös hymiöitä ja sitä, että vastaus menisi ketjussa suoraan sen viestin alle, kenelle vastaat. Lisäisi luettavuutta huomattavasti. Nämä viestien ympärillä olevat laatikot on myös ihan turhat.

  Olen aika monella palstalla ollut mukana ja tämä on kyllä kömpelöin kaikista! Ei tällä systeemillä ainakaan uusia keskustelijoita haluta mukaan. Ellei tämä palsta ja sen vakiväki olisi ennestään tuttuja, en ikikuuna päivänä olisi nähnyt niin paljon vaivaa rekkautumiseen.

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Jaa sivu