Muokkaa profiiliasi rekisteröitymisen ja kirjautumisen jälkeen oikean ylänurkan kohdan Oma profiili ja sieltä kohdan Foorumin profiili alta. Muista myös antaa palautetta.

 • Julkaisija
  Viestit
 • #43459
  Sinkkupimu
  Osallistuja (Participant)

  No niin, Marttaliitto onnistui tappamaan keskustelun sivuillaan kokonaan. Liekö se ollut tarkoituskin?

 • #43460
  MariV
  Osallistuja (Participant)

  Nojaa, olihan joku kuitenkin vaivautunut koodaamaan uudet palstat. Käyttäjiltä vaan ei kysytty mitään enkä tiedä, vaivautuiko kukaan koskaan testaamaan systeemin käytettävyyttä. Olen aika monella erilaisella foorumilla vuosien varrella pyörinyt ja tämä on ehkä sekavin niistä. Nytkin piti kirjautua sisään (en harrasta ”pysy kirjautuneena”-asetusta) ja kirjautuminen heitti jonnekin ”omalle sivulle” ja piti mennä sieltä ensin pääsivulle ennen kuin pystyin etsiytymään takaisin tänne palstalle. Tooosi näppärää….

  Vielä käyn vanhasta tottumuksesta päivittäin katsomassa palstaa, mutta kovasti hiljaistahan täällä on…

 • #43461
  leena960
  Osallistuja (Participant)

  Se oli toden totta tarkoitus, mitään muuta ei voi edes arvella. Vaikka kuinka yrittäisi olla positiivinen. Mutta MIKSI? Siis mikä oli ja on syy, sen kun vielä jostain tuutista kuulisi tai lukisi tai jollain muulla tavalla saisi tietoonsa. On tämä  niin kertakaikkiaan täydellinen, mietin sopivaa adjektiivia, joo ilkityö!

  Terveisin Saunu, jonka ainoa some kanava oli Marttapalsta ja nyt ei ole sitten sitäkään.

 • #43470
  Selina
  Osallistuja (Participant)

  Ei tästä mitään tule.
  Ette tainneet tajuta vieläkään, minkä vahingon teitte. Minkä henkireiän tukitte monilta entisiltä marttapalstalaisilta.
  Missä on tämän naisjärjestön kannustavuus ja solidaarisuus. Eipä näy missään.

  • tätä vastausta muokkasi 4 kuukautta, 1 viikko sitten  Selina.
 • #43474
  mummi47
  Osallistuja (Participant)

  Ei pysty ymmärtämään marttalan keskustelupalstan tarkoituksellista tuhoamista. Kova ikävä Teitä kaikkia nimimerkkejä.

 • #43492
  Linnea
  Osallistuja (Participant)

  Ikävä jää monia tutuksi käyneitä palstalaisia hauskoine ja tunteikkaine kirjoituksineen ja luotettavaa tietopankkia maan ja taivaan välisissä asioissa.

 • #43567
  El-wiira
  Osallistuja (Participant)

  Olisi tosiaan hyvä kuulla tämän mainion palstan tarkoitushakuisen tuhoamisen syy. Miksi ehjä piti rikkoa ja perinpohjin hajoittaa? Palstalaiset ansaitsisivat saada ainakin rehellisen vastauksen.

 • #43771
  murmeli
  Osallistuja (Participant)

  Harmittaa todella, vaikka oma kirjoittelu on jäänyt kiireitten takia vähiin. Olen silti seuraillut palstaa. Tämä oli sellainen viimeinen tuki ja turva, kun piti kysyä jotain pientä käytännön asiaa, tai sitten vakavampaakin juttua.

 • #43896
  oili.pyykkonen21
  Osallistuja (Participant)

  Samat sanat!

 • #45222
  Marketta
  Osallistuja (Participant)

  Tehty tarkoituksella vaikeaksi tämä keskustelu.

 • #45956
  mare.kinanen
  Osallistuja (Participant)

  Uutena täällä, mutta taitaa olla hiljainen palsta.

 • #45973
  rentukka
  Osallistuja (Participant)

  kokeilu tämäkin

 • #46018
  sinisukka
  Osallistuja (Participant)

  Tämä Marttailunurkka tuntuu olevan nettimaailman ainoa keskustelupalsta, jolla ei ole ylläpitäjää.  Edellä Rentukka mainitsi saamastaan palautteesta.  On ihan varma, että palstan korjaaminen toimintakuntoon ja reseptien viilaaminen on eri ihmisten hommia.  Vuosi sivustoa kehitettiin ja tällainen on lopputulos. Kyllä rahalla olisi saanut paremmankin lopputuloksen. Onkohan niin, että tavoitteena onkin, että liitto itse jakaa esim. ruokaohjeita. Rivimartat saavat pitää reseptinsä omana tietonaan.

  Kuinkahan monta hyvää ehdotusta on mennyt bittiavaruuteen?  Itse en enää viitsi nähdä vaivaa.

   

 • #46023
  seidatar
  Osallistuja (Participant)

  Kävin tutustumassa ao. keskustelupalstaan. Ihan hyvin toimiva, selvät sivut, mutta tosi hiljaista on sielläkin. Ovatko kaikki siirtyneet fasbookiin, tai jonnekin muualle, eikö entisiä mukavia ”marttatuttavia” kohtaa enää missään?

  seidatar

  feminetti.foorumi.eu

 • #46080
  haukoiranen
  Osallistuja (Participant)

  Niin ja piti vielä singneerata tuovuodatus, kun en ole yhtään kertaa tänne onnistunut oikealla nimimerkilläni pääsemään. Siis Saunu tuon ylläolevan kirjoitti.

 • #46278
  Martat.fi ylläpito
  Avainmestari (Keymaster)

  Hei kaikki marttailunurkan keskusteluun osallistuneet!

  Martat.fi -sivusto sekä sen alla oleva keskustelufoorumi avattiin uudistuneina huhtikuussa. Uudistusprojekti tuli silloin ensimmäisen vaiheen päätökseen, mutta verkkosivuja muokataan ja korjataan yhä kaiken aikaa. Sen vuoksi konkreettiset ehdotukset verkkosivujen ja keskustelufoorumin uudistukseen ovat jatkossakin erittäin tervetulleita. Palautteessa kannattaa olla mahdollisimman selkeä ja laittaa mukaan esimerkiksi linkki, jossa kyseinen ongelma on selvästi nähtävillä. Kiitos jo kaikille teille, jotka olette palautetta antaneet! Suosittelemme jatkossakin lähettämään palautetta martat.fi/palaute sivulla olevan lomakkeen kautta. Mikäli toivot vastausta palautteeseesi, jätä lomakkeeseen myös yhteystietosi. Pyrimme vastaamaan kaikkiin viesteihin.

  Foorumilla on toivottu selkeyttä esimerkiksi oman nimimerkin käyttämiseen. Nimimerkin tiedot voi vaihtaa martat.fi:hin rekisteröitymisen jälkeen oikeassa yläkulmassa olevan Oma profiili -valikon alla olevan Foorumin profiili -linkin kautta. Foorumin profiili -sivulla olevan muokkaa painikkeen kautta voit valita itsellesi lempinimen ja kentässä näyttönimi päättää, haluatko käyttää sivuilla oikeaa nimeäsi, sähköpostiosoitetta tai lempinimeäsi.

  Terveisin martat.fi ylläpito

 • #46684
  Dream
  Osallistuja (Participant)

  Yritin ensimmäistä kertaa näillä ylläpidon ohjeilla, katsotaan onnistuiko.

 • #46686
  Dream
  Osallistuja (Participant)

  Eli onnistui, mielestäni nuo oli ihan selkeät ohjeet.

 • #46753
  muori.perttula
  Osallistuja (Participant)

  Näin vaikeaako tämä on. Kuinka teitä kaipaan. Pienten muori

 • #46887
  haukoiranen
  Osallistuja (Participant)

  On se hyvä, että joku näitäkin ohjeita selkeänä pitää. Kait se riippuu ja roikkuu siitäkin mihin vertaa. Minusta on erittäin hankalaa ja monimutkaista kirjautua tänne, aivan kuin haparoisi jotain järven pohjalta haaviin. Tai muuta epämääräistä tyyliin löytyykö, tarttuuko jne…ja muutenkin olen sitä mieltä että Martat saavat kyllä pitää tunkkinsa. En minä tälläisille sivuille kykene mitään järkevää kirjoittamaan. Kunhan silloin tällöin kurkkaan jos muistan…hiiriä päästää. Tunteeko tuota sanontaa kukaan?

  T Saunu

 • #46927
  sinisukka
  Osallistuja (Participant)

  Kolme kuukautta meni siihen, että jonkinlainen ohjeistus ilmestyi keskustelupalstan yläosaan. Siis kolme kuukautta!!!

  Saunu, tuo sanontasi hiirien päästämisestä ei ollut minulle tuttu. Mutta ihan passelilta kuulostaa.

 • #46928
  rentukka
  Osallistuja (Participant)

  Keskustelupalsta tuli ihan raakileena käyttöön ja ohjeet kirjautumisesta tupsahtivat muutamia kuukausia jälkeenpäin, mitään ei selvästi ollut mietitty silloin, kun uutta palstaa synnytettiin.  Saunun kanssa samoilla linjoilla, kirjautuminen on konstikas, edelleen. Ja totta, ei tänne enää mitään järjellistä osaa kirjoittaa kun palkin kautta on aina koneelle ensin kirjauduttava…

  Muori Perttula miten mukava olisi lukea Sinun kuulumisia, miten pienten kanssa on sujunut? Kyllä minä Teitä kaikkia kaipaan.

   

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Jaa sivu