Muokkaa profiiliasi rekisteröitymisen ja kirjautumisen jälkeen oikean ylänurkan kohdan Oma profiili ja sieltä kohdan Foorumin profiili alta. Muista myös antaa palautetta.

 • Julkaisija
  Viestit
 • #30601
  merru
  Osallistuja (Participant)

  Olen tässä uudistuksen jälkeen käynyt kurkkailemassa tätä palstaa. Hankalakäyttöiseltä vaikuttaa.

  Mulla ei ruukaa nämä tämmöiset jutut jäädä mieleen, mutta ilmeisesti pääsin silloin heti uudistuksen alussa sisään vanhoilla tunnareilla? Ainakin minun ainokaisissa kommenteissani näkyy vanha nikki. Nyt en näe mistään, mikä nikki on tulossa? Vai sähköpostiosoite? Lisäksi jouduin rekisteröitymään uudelleen päästäkseni heittämään teille heipat,  Martoille kun ei kelvannut minun sähköpostiosoitteeni, eikä vanha käyttäjätunnus saatikka salasana. Todennäköisesti unohdan nämä uudet tunnukset, ennenkuin seuraavan kerran on asiaa, joten tämä saattaa hyvinkin olla viimeinen viestini teille.

  Rakkaat Martta-siskot, toista kymmentä vuotta olen seurassanne viihtynyt ja viihtyisin edelleen, jos Martat sen sallisivat ylläpitämällä kunnollista keskustelupalstaa.

  With all of my love, merru

 • #30611
  rentukka
  Osallistuja (Participant)

  Tämä on kokeilu

 • #30615
  rentukka
  Osallistuja (Participant)

  Siis on todella hankala ja vaikeakäyttöinen tämä uusi sivusto. En ymmärrä miksi pitä olla joku salasana ja nimimerkki, kun tähän tulee kuitenkin nimi. Kiitos ja kumarrus kaikille mukana olleille ja oleville, tosin hiljaista on viime aikoina ollut. Rentukka poistuu…..

 • #30617
  Pirleena
  Osallistuja (Participant)

  Esiin pitäisi astua Marttojenmartan ja kertoa, mitä tälle palstalle aiotaan tehdä ja missä ajassa. Onko tässä nyt laitaa, että käyttäjät antavat palautetta ylävalikon kautta toisistaan tietämättä? Ja mahdollisesti vastausta saamatta.

 • #30647
  sini1234
  Osallistuja (Participant)

  Tämä on testi

 • #32148
  mirjavaronen
  Osallistuja (Participant)

  Good bye vaan minunkin puolestani. Olivat rattoisia ne 10 vuotta, jotka minäkin sain seurassanne olla.

  Mikä lie motiivi ollut sekoittaa hyvät sivut.

 • #32149
  Sinkkupimu
  Osallistuja (Participant)

  Motiivi, sitä minäkin mietin. Ensimmäiseksi mieleeni tuli Marttaliiton neuvontapuhelin, joka tietysti on maksullinen. Ehkä nettimarttakeskustelijat antoivat liian hyviä neuvoja ihan ilmaiseksi 🙂

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Jaa sivu