Muokkaa profiiliasi rekisteröitymisen ja kirjautumisen jälkeen oikean ylänurkan kohdan Oma profiili ja sieltä kohdan Foorumin profiili alta. Muista myös antaa palautetta.

 • Julkaisija
  Viestit
 • #69784
  haukoiranen
  Osallistuja (Participant)

  Olen pettynyt ja suorastaan kiukkuinen. Mikä merkillinen idea oli ja kenen päässä lamppu syttyi, kun marttasivuille edes keksittiin muuttaa keskustelusivut toimimattomiksi. Mullistettiin siihen asti kerrassaan hyvin toiminut järjestelmä.

  Nyt sitten mahtipontisesti julistetaan, että MARTTOJEN VANHA KESKUSTELUPALSTA  sulkeutuu. Eihän se niin mene. Tämä on UUSI palsta joka ei ole kunnolla toiminut ollenkaan. Ja palautetta on  Martoille mennyt, ilman näkyvää vaikutusta.

  Monella Marttaystävällä oli oikeaa asiaa,  ja huomasi kuinka keskustelusta oli ihan oikeaa apua ja hyötyä, myös minulle monta kertaa. Mitä ihmettä varten se ei saanut jatkua?

  Höpö höpöä luvataan tilalle, valitettavasti ei kiinnosta enkä edes hae mahdollisia keskusteluja muilla alustoilla tai sivuilla. Se on nähty mitä siellä tulee vastaan. En tämän jälkeen osallistu marttojen toimintaan, haen lapioni pois hiekkalaatikolta.

  Terveisin Saunu

 • #73449
  Selina
  Osallistuja (Participant)

  Täsmälleen. Marttaliitto ottaa sieltä, mistä halvimmalla saa ja joutuu nostaa kätöset pystyyn, kun sovellus osoittautuu sudeksi lampaan vaatteissa.
  Hohhhoijakkaa, tervemenoa vuosikymmenet ansiokkaasti palvellut jokanaisen keskustelupalsta!!!
  Ja jos joku edes kuvittelee jonkun somehömpötyksen korvaavan toimivankaltaisen nettikeskustelupalstan, niin saako kokeneempi martta tulla kuivaamaan korvantaukset, kas niin.

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Jaa sivu