Muokkaa profiiliasi rekisteröitymisen ja kirjautumisen jälkeen oikean ylänurkan kohdan Oma profiili ja sieltä kohdan Foorumin profiili alta. Muista myös antaa palautetta.

Merkitty: ,

 • Julkaisija
  Viestit
 • #34729
  Linnea
  Osallistuja (Participant)

  Ei tätä jaksa. Netti on tietoa tulvillaan. Sanomalehdet ovat helposti luettavissa. Televisiosta tulee ohjelmaa monelta kanavalta. Ylelläkin on monta kanavaa, vaikka kaksi hyvää juuri yhdistyi. Lisäksi on Areena, jossa ohjelmasarjat ovat heti katsottavissa. Valittavissa on myös vuosikymmenten takaisia suosikkeja. Erilaiset arkistot ovat avanneet sivujaan, saamme entistä helpommin tietoa esimerkiksi kansallisaarteistamme.

  Onko tiedon laittaminen nettiin jo liian helppoa? Hallitseeko kukaan enää mitään?

  On oltava tarkkana, miten aikaansa käyttää. Vaikka tietoa on, sitä ei jaksa selata ja valita, saati omaksua. Marttailunurkan hyvyys on ollut pureksitussa tiedossa ja tolkun ihmisissä.

  On tiedolla hyvätkin puolensa. Olen vain huolissani, kun aikuisellekin tämä valinta on vaikeaa saati lapselle tai nuorelle.

 • #34937
  merru
  Osallistuja (Participant)

  Tietoa on tosiaan paljon. Valitettavasti läheskään kaikki ei ole oikeaa tietoa. Lukijalta vaaditaan kykyä erotella jyvät akanoista sekä lähdekriittisyyttä.

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Jaa sivu