Muokkaa profiiliasi rekisteröitymisen ja kirjautumisen jälkeen oikean ylänurkan kohdan Oma profiili ja sieltä kohdan Foorumin profiili alta. Muista myös antaa palautetta.

 • Julkaisija
  Viestit
 • #27051
  Martat.fi ylläpito
  Avainmestari (Keymaster)

  Hei kaikki ”marttanurkkalaiset”. Vanhoja keskusteluja voi käydä selaamassa ”arkistosta”.

  Ruokanurkka

  Puutarhanurkka

  Marttailunurkka

 • #28425
  MariV

  Yritin kaivaa Ruokanurkasta reseptiä vuodelta 2008, mutta huonolla menestyksellä: jos aloitan uusimmasta, tulee 31. sivun kohdalla 404 ei löytynyt ja jos aloitan vanhimmasta viestistä (mikä olisi lähempänä kaipaamani viestiä), tulee 404 sivulla 411. Joko noiden sivujen välissä olevat viestit ovat kadoksissa tai sitten siirto on rikkonut sivutussysteemin jotenkin. Kun hakukaan ei toimi, niin vanhasta palstasta on rajallisesti iloa.

  Koska olen aina tullut keskustelusivuille suoraan, käymättä etusivun kautta, olisin todella arvostanut parin päivän varoitusaikaa eli että muutoksesta olisi ilmoitettu myös keskustelupalstoilla (vai onko minulta jäänyt jotain huomaamatta?). Olisin sitten mm. kerännyt talteen nyt kaipaamani reseptin, joka saattaa olla ikuisiksi ajoiksi menetetty (tietty tavallaan oma moka, mutta en jotenkin tajunnut, että se voisi mennä bittiämpäriin ihan näin yllättäen).

 • #28711
  mataleena

  Todella surkea uudistus. Miksi ihmeessä kirjautuminen on jätetty pois? Nythän kuka tahansa voi kirjoitella vaikka toisen nimimerkillä, tai vahingossa omalla nimellään, kun ”nimi” on pakollinen!  Ja melkoisen tylyä katkaista vanhat keskustelut kuin seinään, ja kuten MariV yllä mainitsee, vanhojen tietojen löytyminen hankalaa tai jopa mahdotonta. Metsään meni tämä uudistus, ja pahemman kerran!

 • #28990
  rapiinuska

  Auttaisiko jos menisi ensin vanhalle puolelle ruokanurkkaan ja siellä haku toimintaan , täällä uudessa jutussahan ei oikeastaan ole hakua lainkaan .?? En ole kyllä kokeillut 2008 vuotta , voi olla että se meni edellisessä uudistuksessa bittiavaruuteen ??? Olen kyllä itsekkin ollut täällä kauan joten voisin mielelläni lukaista noita reseptejä , jos löydät ne jostain . Osan laitoin talteen itselleni…..

  • #29055
   MariV

   (Minkähän takia tähän vastaaminen ei onnistunut iPadilla? Tietokoneen selaimella menee ihan hyvin.)

   Vanhojen keskustelujen haku lakkasi toimimasta siirron yhteydessä. Tiedän, että etsimäni juttu oli olemassa 1.4. asti, koska se tulee vielä näkyviin Googlen hakutuloksissa (sieltä minä sain selville sen, että se oli kirjoitettu vuonna 2008), mutta Googlen linkki ei tietenkään toimi enää. Ruokanurkan vanhimmat säilyneet jutut ovat vuodelta 2005, mutta vaikuttaa siltä, että huhtikuu 2005 – syyskuu 2013 on tavalla tai toisella kateissa (hajalla saattaa olla vain sivutussysteemi, mutta jotain siellä on rikki).

 • #29107
  rapiinuska

  Suuret kiitokset salapoliisityöstä 😉 !!! Muutkin reseptit on sitten varmaan jossain olemassa ?

 • #29126
  Martat.fi ylläpito
  Avainmestari (Keymaster)

  Hei kaikki aktiiviset foorumilaiset!

  Vanhat keskustelut näette huhtikuun loppuun saakka täällä. Saimme jatkettua hiukan vanhojen sivujen ”näkyvyyttä”, jotta voitte hakea suosikkireseptinne ja sisältönne sieltä. Postatkaa tänne parhaimmat juttunne ja ideanne. Älkää kuitenkaan aloittako uusia keskusteluja siellä – ne häviävät sitten totaalisesti, kun vanha sivusto suljetaan ihan kokonaan.

  PS. Ja muuten, tännekin foorumille kirjautumisesta tulee arkipäivää – hyvä, kun nostitte sen esille!

   

 • #29177
  kerttuliini

  Ei ole totta. Marttaliitto hehkuttaa 100-vuotiasta historiaansa, mutta netin alkuaikojen historialla ei nyt enää olekaan mitään merkitystä. Uudet sivut ovat täynnä sameita mustavalkokuvia, mutta kaikki meidän vaivalla muille martoille jakamamme ohjeet ja niksit heitetään menemään. Olen todella pettynyt.

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Jaa sivu