Muokkaa profiiliasi rekisteröitymisen ja kirjautumisen jälkeen oikean ylänurkan kohdan Oma profiili ja sieltä kohdan Foorumin profiili alta. Muista myös antaa palautetta.

 • Julkaisija
  Viestit
 • #36618
  merru
  Osallistuja (Participant)

  Onko teillä tarkoitus kehittää tämän palstan toimivuutta? Jos olette seuranneet keskustelua, niin palautetta palstan lukemattomista lapsuksista ja kehitysideoita on kyllä tullut runsaasti.

  Nyt minua on taas yksi seikka alkanut ärsyttää! Jos luen viestiketjua, johon haluan osallistua ja kirjaudun siinä vaiheessa sisään, en pääsekkään suoraan vastaamaan viestiketjuun, vaan kirjautuminen nakkaa aivan eri sivulle. Minimissään kolmen klikkauksen päähän. Minä haluan, että kirjautuessani minulle avautuu se kohta keskustelusta, jossa olin menossa.

  Entä mikä tarkoitus noilla avainsanoilla on?

 • #36620
  merru
  Osallistuja (Participant)

  Niin, unohtui vielä se, että nyt kun olen laittanut viestin, missään ei ole ”nappulaa”, jolla pääsisin takaisin kesksustelun etusivulle kätevästi.

 • #37886
  ElliPee
  Osallistuja (Participant)

  Nostan tätä ettei jää ylläpidolta huomaamatta merrun tärkeät kysymykset.

 • #40448
  Martat.fi ylläpito
  Avainmestari (Keymaster)

  – kiitos palautteesta – laitetaanpa eteenpäin, josko nämä toiveet olisi mahdollista toteuttaa. Suosittelemme kirjautumista verkkopalveluun aina ennen keskustelupalstalle siirtymistä. Kommentointi sujuu silloin ”selkeämmin – samalla”.

  • #40556
   haukoiranen
   Osallistuja (Participant)

   Kommentointi sujuu silloin selkeämmin….voi hyvää päivää.

   …josko nämä toiveet olisi mahdollista toteuttaa ym. Itkisinkö vai nauraisinko.

   Kunpa vielä ennen lopullista marttapalstan lähettämistä kyber avaruuteen ikiajoiksi kuulisi mitä tällä palstauudistuksella oikein on ollut tarkoitus saada aikaan. Muuta kuin vieroittaa kaikki vuosien takaiset Marttaystävät toinen toisistaan?

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Jaa sivu