#34940
merru
Osallistuja (Participant)

Olen sinkkupimun kanssa samaa mieltä. Minusta on todella hassua, että Marttojen kaltainen organisaatio ei saa yhtä yksinkertaista keskustelupalstaa toimimaan. Jokainen ”uudistus” on ollut huononnus ja nyt ollaan jo kyllä ihan pohjamudissa! Se ensimmäinen, aito ja alkuperäinen palsta on ollut tähänastisista paras ja käytännöllisin. Ja siitä on sentään kymmenen vuotta aikaa!!!

Kun kerran uudistellaan, niin luulisi, että palstaa edes yritettäisiin tuoda nykypäivään. Kaipaan mahdollisuutta lisätä kuvia suoraan koneeltani, ilman välitallennusta johonkin nettipalveluun. Kaipaan myös hymiöitä ja sitä, että vastaus menisi ketjussa suoraan sen viestin alle, kenelle vastaat. Lisäisi luettavuutta huomattavasti. Nämä viestien ympärillä olevat laatikot on myös ihan turhat.

Olen aika monella palstalla ollut mukana ja tämä on kyllä kömpelöin kaikista! Ei tällä systeemillä ainakaan uusia keskustelijoita haluta mukaan. Ellei tämä palsta ja sen vakiväki olisi ennestään tuttuja, en ikikuuna päivänä olisi nähnyt niin paljon vaivaa rekkautumiseen.