#38611
taxus
Osallistuja (Participant)

Täällä Meriones – nimimerkkini hävisi kirjautuessa, ja muutenkin oli tosi vaikea löytää takaisin tänne! Murrrrr…

No, keräilen tavaroita, joissa yhdistyy monikäyttöisyys ja hyvät käyttöominaisuudet. Tarkoittaa esim. sitä, että kesämökin peltimukit ja -kulhot pinoutuvat tiiviisti ja ovat kevyitä, jolloin ne käyvät myös retkikäyttöön. (Peltisinä ne kestävät myös miesväen tiskauksen tai unohtumisen puuhellan kuumalle reunalle.) Tai sitä, että Tokmannin läpinäkyvä, kannellinen muovilaatikko toimii ensin taimikasvatuksessa, sitten pienoiskasvihuoneena, ja kun taimet sirtyvät neliskulmaisiin ulkoruukkuihin, laatikko sopii täsmälleen sen päälle hallasuojaksi. Talveksi kummatkin laatikot pinoutuivat sisäkkäin yhteen pinoon.

Tämä siksi, että minulla on intohimo tavaran vähyyteen ja väljiin säilytystiloihin (helpottaa löytymistä ja siivousta). Erityisen innostava keräilykohde ovat kätevät matkavaatteet: kevyet, rypistymättömät, nopeasti kuivuvat, kaupunkisiistit mutta retkeilyynkin sopivat. Toimivat tietty kesävaatteinakin.

Viimeksi löysin Ikeasta lasiset kauniit tarjoilukulhot, joissa on tiivis kansi. Ne sopivat pakkaseen, uunin, pöytään ja neliskulmaisina hyvin jääkaappiin. Niitä on erikokoisia ja niihin menee esim. kaikki jouluruoka.

Kaikein kivointa on, kun joku vanha roju löytää täsmäkäytön ja pääsee kaapista pölyttymästä, eikä tarvitse ostaa mitään.