Keski-Suomen Marttojen ruokakurssit alkoivat elokuussa.

Noudatamme kurssitoiminnassa viranomaissuosituksia ja päivitämme toimintaohjeita tarpeen mukaan. Tässä lyhyt ohje siitä miten toimitaan ruokakursseilla.

  • Kurssille saa tulla vain terveenä. Mikäli kurssilaisella on esimerkiksi flunssan oireita, pyydetään häntä etsimään itselleen sijainen.
  • Pidämme hyvää huolta käsihygieniasta. Pesemme kurssilla käsiä tavallista tiheämmin. Kurssilaisten käytössä on myös desinfioivaa käsihuuhdetta ja kertakäyttökäsineitä. Kankaiset käsipyyhkeet on poistettu käytöstä ja käytämme ainoastaan kertakäyttöisiä käsipyyhkeitä.
  • Pidämme hyvät turvavälit. Olemme pienentäneet ryhmäkokoa ja järjestäneet keittiö- ja ruokailutilat niin, että turvavälit on mahdollista pitää koko kurssin ajan. Kotitalousasiantuntijamme ohjaavat toimintaa turvavälin päästä.
  • Työskentelemme ja ruokailemme pienryhmissä. Suurin osa raaka-aineista jaetaan valmiiksi pienryhmien keittiöihin, jotta ylimääräinen kulkeminen keittiössä olisi mahdollisimman vähäistä.
  • Voit halutessasi ottaa mukaan oman kasvomaskin, jota käyttää työskentelyn aikana.
  • Mikäli et halua osallistua ruokailuun, voit pakata oman annoksesi kotiin vietäväksi.
  • Pesemme kaikki työvälineet pinnoitettuja kattiloita ja pannuja lukuun ottamatta pesukoneessa.
  • Olemme tehostaneet tilojemme siivousta ja käytämme desinfioivaa puhdistusainetta.
  • Pidämme kaikkien kurssilaisten yhteystiedot tallessa mahdollisen tartuntaketjun selvittämiseksi.
  • Lisätietoja saat oman kurssisi ohjaajalta.