Marttakeskuksen tilavuokraus

Vuokraamme koulutus -, kokous- ja juhlatilaa Jyväskylän keskustassa kauniissa vihreässä puutalossamme.

Keski-Suomen Martat ry vuokraa yläkerran n.100 m2 tilaa joko päiväkäyttöön tai pidempiaikaiseen käyttöön. Marttakeskuksen yläkerta sopii hyvin koulutus- ja ryhmätoimintaan. Tilaa vuokrataan yhdistyksille ja yrityksille sekä marttojen jäsenille yksityisiin tilaisuuksiin. Tilaan sopii n. 20 + 10 henkilöä. Yläkerrassamme on pieni keittiö astioineen, suurkeittiö kahvinkeitin, fläppi/valkotaulu, videotykki ja dokumenttikamera sekä suihkulla varustettu wc. Tilassamme on lisäksi erittäin puhdas sisäilma ja kodikas tunnelma!

Päivävuokra (klo 8-16) on 125 €, tuntivuokra 25 €. Pidempiaikaisesta vuokrauksesta laskemme kokonaistarjouksen (esim. 1600€/kk).  Tervetuloa tutustumaan historian havinaa huokuvaan Marttakeskukseen!

Varaukset p. 050 438 7532 tai keski-suomen@martat.fi

Mikäli tehty varaus perutaan myöhemmin kuin 14 päivää ennen tilaisuuden alkua, peritään varauksesta peruutusmaksu, joka on 50% koko tilauksen hinnasta. Yläkertaan ei hissiä, käynti portaita. Jyrkän portaikon takia yläkerran tila ei sovi liikuntarajoitteisille.

Tilan vuokra marttayhdistyksille 15 € / kerta omiin kokouksiin.Tilaa vuokrataan myös yksityisiin tilaisuuksiin marttojen jäsenille. Muiden tilaisuuksien hinnoittelu erillissopimuksella.

Pohjapiirros:

 

 

Tarjoilut yläkerran tilaan asiakasnoutona Wanhalta Fredalta joka toimii kanssamme samassa kiinteistössä. Kysy tarjousta!

Jyväskylän Wanha freda Oy www.wanhafreda.fi p. 045-116 7765  freda@wanhafreda.fi

 

Jaa sivu