Marttakeskuksen tilavuokraus

Vuokraamme koulutus -, kokous- ja juhlatilaa Jyväskylän keskustassa kauniissa vihreässä puutalossamme.

Keski-Suomen Martat ry vuokraa yläkerran n.100 tilaa (koulutuksiin, kokouksiin, kerhoille ym) joko päiväkäyttöön tai pidempiaikaiseen käyttöön. Marttakeskuksen yläkerta sopii hyvin koulutus- ja ryhmätoimintaan. Tilaa vuokrataan yhdistyksille ja yrityksille. Tilaan sopii n. 20 + 10 henkilöä. Yläkerrassamme on pieni keittiö astioineen, suurkeittiö kahvinkeitin, fläppi/valkotaulu, videotykki ja dokumenttikamera sekä suihkulla varustettu wc. Tilassamme on lisäksi erittäin puhdas sisäilma ja kodikas tunnelma!

Päivävuokra (klo 8-16) on 125 €, tuntivuokra 25 €. Pidempiaikaisesta vuokrauksesta laskemme kokonaistarjouksen (esim. 1600€/kk).  Tervetuloa tutustumaan historian havinaa huokuvaan Marttakeskukseen!

Varaukset p. 050 438 7532 tai keski-suomen@martat.fi

Mikäli tehty varaus perutaan myöhemmin kuin 14 päivää ennen tilaisuuden alkua, peritään varauksesta peruutusmaksu, joka on 50% koko tilauksen hinnasta. Yläkertaan ei hissiä, käynti portaita. Jyrkän portaikon takia yläkerran tila ei sovi liikuntarajoitteisille. Pihassa ei ole parkkipaikkaa, mutta Torin parkkihalli sijaitsee 200m päässä Marttakeskuksesta.

Tilan vuokra marttayhdistyksille 15 € / kerta omiin kokouksiin. Muiden tilaisuuksien hinnoittelu erillissopimuksella.

Pohjapiirros:

 

Tarjoilut yläkerran tilaan asiakasnoutona Wanhalta Fredalta joka toimii kanssamme samassa kiinteistössä. Kysy tarjousta!

Jyväskylän Wanha freda Oy www.wanhafreda.fi p. 045-116 7765  freda@wanhafreda.fi