|

|

Sukat äidille Marttaliiton ja Kätilöliiton juhlavuoden tempaus

Sukat äidille on vuonna 2019 toteutettava juhlavuoden tempaus, jonka aikana järjestöt lahjoittavat jokaiselle ensimmäisen lapsensa synnyttäneelle ja adoption kautta äidiksi tulevalle villasukat. Kutsumme martat ja kätilöt sekä muut innokkaat vapaaehtoiset tekemään erilaisia ja eri tekniikoilla tehtyjä villasukkia uusille äideille syksyn 2018 ja vuoden 2019 aikana. Tervetuloa mukaan!

Kuinka osallistua tempaukseen?

Voit osallistua tempaukseen kutomalla haluamasi kaltaiset villasukat ja toimittamalla ne Lapin Marttojen toimistolle Rovakatu 13, toimiston aukioloaikoina ma klo 12-16 ja pe 9-14.  Kaikenlaiset villasukat ovat tervetulleita. Villasukat voivat olla perinteiset neulotut sukat tai ne voi toteuttaa vaikkapa virkkaamalla tai koukkuamalla. Villasukkien kuvio voi olla monivärinen ja haastavakin tai ne voivat olla yksiväriset tai vaikkapa raidalliset – juuri sellaiset kuin sinä tahdot! Tyyli ja tekniikka ovat vapaat. Sukat voi myös tehdä helmikuussa 2019 julkaistavan Marttojen juhlavuoden sukan ohjeella. Villasukkia toivotaan pääosin koossa 39-40.

https://www.martat.fi/marttakoulu/kasityoohjeet/sukat-aidille/

Kuvan mahdollinen sisältö: raidatKuvan kuvasta ei ole saatavilla.Kuvan mahdollinen sisältö: raidatKuvan mahdollinen sisältö: raidat