Kalankäsittelyn kurssi
Kurssilla tutustutaan erilaisten kalojen käsittelyyn ja kalaruokiin. Opetellaan mm. muikkujen puhkominen, fileeraus, mateen käsittely tms. riippuen kalojen saatavuudesta. Lopuksi kokataan helppoja ja hyviä kalaruokia!
Ruokakurssi:
– Kurssi sisältää raaka-aineet, ohjeet sekä opetuksen + mahdollisen teoriaosuuden.
– Kurssin aikana kokkaamme teeman mukaisia ruokia/leivonnaisia.
– Kurssi on kaikille avoin.
Kurssin hinta on 34€, marttajäsenille 29€. Maksu käteisellä tai kortilla paikan päällä.
Kurssin ryhmäkoko: 9 hlöä. Mikäli paikat ovat täynnä, laita itsesi jonoon. Muistathan mainita ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset ruoka-aine allergiat tms.
Ilmoittautuminen: ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä 21.2. mennessä. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin ilmoittautumisesta, ja mikäli se jää sinulta saamatta, niin varmista paikkasi kurssille soittamalla/laittamalla viestiä 040-734 2636 tai sähköpostilla lapin.toimisto@martat.fi.
Peruutukset viimeistään 22.2.22. Peruuttamattomasta kurssista veloitamme täyden hinnan.
Muuta huomioitavaa:
– ota mukaasi omat sisäkengät, essu, päähine ja maski. Tulethan kurssille vain terveenä ja noudatat koronaohjeistusta.
– ota mukaasi rasia, jos ruokaa jää kotiin vietäväksi.
Lisätiedot numerosta 040-734 2636. Koronatilanteen takia muutokset ovat mahdollisia.