Takaisin tapahtumalistaukseen

Silkkaa Hapatusta 10.10.23

Hapansäilöntä on vanha ja kiehtova säilöntämenetelmä, joka on kuivaamisen ohella uudelleen elpynyt säilöntätapa. Eniten hapattamalla säilötään kaalia, mutta myös muiden kasvisten ja sienten hapattaminen onnistuu. Kurssilla tutustutaan hapansäilönnän perusteisiin ja tehdään hapansäilykkeitä. Lisäksi valmistamme hapansäilykkeistä erilaisia ruokia ja leivonnaisia. Kurssi on kaikille avoin.

Ruokakurssi:
– Kurssi sisältää raaka-aineet, ohjeet sekä opetuksen + teoriaosuuden.
– Kurssin aikana kokkaamme teeman mukaisia ruokia/leivonnaisia.
– Kurssi on kaikille avoin.

Kurssin hinta on 35€, marttajäsenille 30€. Maksu käteisellä tai kortilla paikan päällä.

Kurssin ryhmäkoko: 8 hlöä. Mikäli paikat ovat täynnä, laita itsesi jonoon. Muistathan mainita ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset ruoka-aine allergiat tms.

Ilmoittautuminen: ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä 19.9 mennessä. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin ilmoittautumisesta, ja mikäli se jää sinulta saamatta, niin varmista paikkasi kurssille soittamalla/laittamalla viestiä 040-734 2636 tai sähköpostilla lapin.toimisto@martat.fi.
Peruutukset viimeistään 20.9 klo 12.00. Peruuttamattomasta kurssista veloitamme täyden hinnan. 

Muuta huomioitavaa:
– ota mukaasi omat sisäkengät, essu, päähine ja maski. Tulethan kurssille vain terveenä ja noudatat koronaohjeistusta.
– mikäli löytyy, ota mukaan oma lasipurkki säilöntää varten.
– ota mukaasi rasia, jos ruokaa jää kotiin vietäväksi.

Lisätiedot numerosta 040-734 2636. Koronatilanteen takia muutokset ovat mahdollisia.

Ikäraja

7