Takaisin tapahtumalistaukseen

Suomalaista Superruokaa

Suomen luonto tarjoaa villejä makuelämyksiä. Sienten, marjojen ja luonnonyrttien tunnistaminen ja keräily on mukava harrastus. Villiruoasta saa myös ruokiin uusia vivahteita. Aiheen mukaan tutustutaan vuoden 2020 nimikkokasveihin sekä valmistetaan niistä ruokaa. Kurssi on kaikille avoin!

Ruokakurssi:
– Kurssi sisältää raaka-aineet, ohjeet sekä opetuksen. Ei sisällä keruuretkeä.
– Kurssin aikana kokkaamme erilaisia ruokia vuoden 2020 nimikkokasveista (tyrni, paprika, suppilovahvero).
– Kurssi on kaikille avoin.

Kurssin hinta on 34€, marttajäsenille 29€. Maksu käteisellä tai kortilla paikan päällä.

Kurssin ryhmäkoko: 10 hlöä. Muistathan mainita ilmottautumisen yhteydessä mahdolliset ruoka-aine allergiat tms.

Ilmoittautuminen: ilmottaudu mukaan alla olevasta linkistä 16.8 mennessä. Peruutukset viimeistään 17.8 klo 12.00. Peruuttamattomasta kurssista veloitamme täyden hinnan.

Muuta huomioitavaa:
– ota mukaasi omat sisäkengät, essu, päähine ja maski. Tulethan kurssille vain terveenä ja noudatat koronaohjeistusta.
– ota mukaasi rasia, jos ruokaa jää kotiin vietäväksi.

Lisätiedot numerosta 040-734 2636. Koronatilanteen takia muutokset ovat mahdollisia.