Takaisin tapahtumalistaukseen

15.11. Opi tekemään makkaraa – makkarantekoilta / Pori

Jauhomakkaroiden aika oli ja meni. Nyt makkarat tehdään itse ja ne ovat hyvän lihaisia.

Tule mukaan suositulle makkarantekokurssille, jossa valmistetaan eri menetelmillä, eri lihoista ja tietenkin eri makuisi makkaroita.
Kurssilla tehdään lihaisia kotimakkaroita luonnonsuoleen. Paistuuko pannulla ryynäri vai bratwursti, se selviää
Marttakeittiössä. Tervetuloa maistamaan ja paistamaan.

Tietoa kurssista

  • Ajankohta: Kurssi järjestetään tiistaina 15.11. klo 17 – 20
  • Paikka: Lounais-Suomen Marttojen opetuskeittiö, Valtakatu 7 C, Pori
  • Sisältö: Makkarantekokurssilla opit valmistamaan kotimakkaroita eri menetelmin.
    Illan pääteteksi nautitaan makkara-ateria ja kotiin viemisiksi saat hyvät ruokaohjeet.
  • Hinta: peruslippu 35 €, marttajäsenet 30 €.
  • Lisätiedot: sari.raininko@martat.fi

Ilmoittautuminen

  • Varaamalla lipun verkkokaupastamme ilmoittaudut kurssille. Ilmoittautuminen on sitova.
  • Varaa lippu ja ilmoittaudu: Valitse Lisää osallistuja
    → täytä tietosi, sähköpostisi ja puhelinnumerosi.
  • Ilmoittautuminen sulkeutuu 9.11.