Takaisin tapahtumalistaukseen

16.2.21 Annos Afrikkaa -ruokakurssi / TURKU

Afrikkalainen ruokakulttuuri on saanut vaikutteita eri kulttuureista, siirtokunnista ja kaupankäynnistä.
Afrikassa ruokailu on tärkeä yhteisöllinen tapahtuma. Aterioilla syödään paljon maissia, jamssia ja riisiä.
Muhennoksissa käytetään lisänä lihaa ja vihanneksia. Myös pähkinöitä käytetään paljon ruoanvalmistuksessa.
Tule kokkaamaan oma annoksesi Afrikkaa.

Tietoa kurssista

  • Ajankohta: Kurssi järjestetään tiistaina 16.2.2021 klo 17 – 20.
  • Paikka: Lounais-Suomen Marttojen opetuskeittiö Turussa, Yliopistonkatu 33 G, 3.krs.
  • Sisältö: Opetus ja ruokailu ja ruokaohjeet kotiin viemisiksi

Ilmoittautuminen

  • Ostamalla lipun verkkokaupastamme, ilmoittaudut kurssille. Ilmoittautuminen on sitova.
  • Osta lippu ja ilmoittaudu: Valitse Lisää osallistuja
    valitse jäsenhintainen lippu tai valitse perushintainen lippu
    → täytä tietosi, myös puhelinnumero ja allergiat
    → jos haluat ostaa useamman lipun, valitse alhaalta Lisää osallistuja
    → siirry maksamaan
  • Ilmoittautuminen sulkeutuu 10.2.