Ajankohtaista

Tule tutustumaan vanhusten tai pienten koululaisten parissa tehtävään työhön! Marttojen Työavain tarjoaa palkkatuki- tai työkokeilupaikkoja vähintään vuoden työttömänä olleille kuudessa iltapäiväkerhossa Turussa tai vanhusten Arkiavussa Turussa ja Salossa. Voit edelleen hakeutua meille työkokeiluun loppusyksyn aikana. Ota rohkeasti yhteyttä työelämäneuvojiimme Thuaan tai Miraan. Salon osalta ole yhteydessä Jaanaan. Yhteystietomme löydät tämän sivun oikeasta reunasta. Voit myös täyttää ja lähettää hakemuslomakkeen, jolloin me otamme sinuun yhteyttä haastattelun sopimiseksi.

Takaisin työelämään

Haluatko palata työelämään pitkän työttömyyden jälkeen? Oletko vaihtamassa alaa ja kiinnostunut tutustumaan vanhusten tai pienten koululaisten parissa tehtävään työhön? Oletko harkinnut lähteväsi opiskelemaan hoitoalaa ja haluat selvittää, miten sovellut alalle? Haluaisitko kokeilla toimistosiistijän työtä mukavassa ympäristössä? Ottaisitko mielelläsi vastaan henkilökohtaista tukea työhakuusi?

Hankkeestamme voit saada

  • työkokeilumahdollisuuksia
  • palkkatukityötä
  • ohjausta ja valmennusta
  • soveltuvuus- ja osaamiskartoitusta
  • eteenpäin ohjausta avoimille työmarkkinoille

Keskeisenä tavoitteenamme on, että osallistujat löytävät uuden työ- tai koulutuspaikan tukijakson jälkeen.

Marttojen Työavain

Marttojen Työavain on Lounais-Suomen Martat ry:n toteuttama ja Varsinais-Suomen TE-palvelujen sekä Turun ja Salon kaupungin rahoittama hanke pitkään työttömänä olleiden henkilöiden ohjaamiseen ja kouluttamiseen kohti työelämää.

Lounais-Suomen Martoilla on jo 20 vuoden kokemus koulutus- ja ohjaustoiminnasta, jonka avulla pitkäänkin työttömänä olleet henkilöt voivat kehittää osaamistaan ja löytää paikkansa työelämässä.

 

Jaa sivu