Lounais-Suomen Marttojen Kurssitarjotin

Kurssitarjotin 2019

 

Äijäruokaa

Kas-kas kasviksia

Arkiruokaa

Leivontaa

Villiruokaa

Kalaruokia

Lihankorvikkeet

Antipastot, tapakset ja sapakset

Länsirannikon herkut

Mausteista makua

Reippaat eväät

Ötökkäjahti -luento

Juhlaetiketi -luento

Kotivara – joustoa yllättäviin tilanteisiin

 

Hinnasto

Kurssit / luennot marttayhdistyksille ja toimintaryhmille

– toimitusmaksu (yhdistys hankkii kurssin raaka-aineet) 95 e (sis.matkakulut)

– ruokakurssin tarvikkeiden hankkiminen 25 e + raaka-aineiden hinta

– kurssimonisteet (a 1 e/henkilö)

 

Kurssit / luennot yrityksille, yhteistyökumppaneille

–        toimitusmaksu kurssista 420 e + raaka-aineet + matkakulut

–        luennot 75 e/h+ matkakulut

 

Muut avoimet tilaisuudet erillisen hinnoittelun mukaan.

 

Marttamessuilla  esitellään oman yhdistyksen toimintaa

Marttamessut on alueen tai yhden paikkakunnan kaikkien marttayhdistysten yhteinen jäsenhankintatilaisuus. Marttamessujen tärkein tavoite on paikallisten marttayhdistysten toiminnan esittely ja jäsenhankinta. Marttamessujen vetonaulana on ajankohtainen kotitalousneuvonnan teema, jonka järjestämisessä piiri on maksutta yhdistysten apuna. Marttamessujen muun ohjelman suunnittelevat ja toteuttavat marttayhdistykset yhdessä (näyttelyt, arpajaiset, kahvitus, ”paikallinen julkkis” esiintyy, kilpailuja).

 

Mikäli innostuitte Marttamessujen järjestämisestä, lisätietoja voi kysyä: sanna.voutilainen@martat.fi  tai maarit.hatakka@martat.fi

 

Vertaismartat

Marttayhdistyksillä ja –toimintaryhmillä on mahdollisuus saada apua yhdistyksen toiminnan kehittämiseen vertaismartoilta. Marttapiirin alueelle on koulutettu vertaismarttoja, jotka kiertävät tarpeen mukaan alueemme yhdistyksissä.  Vertaismartta voi tulla pohtimaan yhdessä hallituksen kanssa yhdistyksen toiminnan uudistamista, jäsenhankintaa tai vaikkapa tasapuolisempaa työnjakoa. Vertaismartta voi tulla pitämään myös erilaisia järjestöiltoja jäsenistölle, uusille jäsenille tai esittelemään marttajärjestöä alueenne erilaisiin tapahtumiin. Vertaismarttojen yhteystiedot saat piiristä.

 

Mediamartta auttaa nettisivujen luonnissa

Mediamartat ovat vapaaehtoisia marttoja, jotka kouluttavat marttayhdistyksiä martat.fi-sivujen käytössä ja yhdistysten omien sivujen tekemisessä martat.fi-sivulle. Mediamartat ovat jaettu omille alueilleen, joissa he auttavat alueeseensa kuuluvien yhdistysten nettivastaavia yhdistyssivujen luomisessa ja käytössä.
Lue lisää mediamartoista heidän sivultaan.

 

Jaa sivu