Marttatietoutta

9.00

Kirjapaketti sisältää yhdeksän Marttaliiton vuosien varrella julkaisemaa kirjaa ja vihkoa. Yhteishinta vain 9 €.

Suuren suosion takia jotkut kirjat ovat jo loppuneet varastostamme. Paketissa on kuitenkin aina  yhteensä 9 kirjaa tai vihkosta.

Martan eväsretki

Kirjassa tehdään seitsemän retkeä eri vuodenaikoina. Marttojen ohjeilla eväät onnistuvat yhtä hyvin parin hengen pikapiknikille, juhlivalle brunssiseurueelle kuin nälkäiselle talkooporukallekin. Ovh. 13 €

Kodin hyvä arki

Kodin hyvä arki on ainutlaatuinen ruokakirja ja kodinhoidon opas, joka on tehty yhteistyössä Marttojen ja Kotilieden kanssa. Kirjaan on koottu 100 herkullista ruokaohjetta sekä kattava tietopaketti helpottamaan kotitöitä. Ovh 18,00 €

Kotisäilöjän kirja

Marttojen Kotisäilöjän kirjassa esitellään erilaisia tapoja säilöä marjoja, hedelmiä ja kasviksia. Myös sienten säilöntää käsitellään omassa jaksossaan. Mukana on useita jo isoisoäidin aikaisia, hyviksi koettuja ohjeita, mutta myös nykyaikaisia reseptejä ja säilöntätapoja. Ovh. 17.00 €

Lusikka soppaan

Lusikka Soppaan vihkosessa on Marttojen parhaat keitto-ohjeet yksissä kansissa. Keittojen perusidea on vaivattomuus, nopeus ja raaka-aineiden yhdisteltävyys.

Kotiruokaa kolikolla

Kotiruokaa kolikolla kirjasessa kerrotaan, miten voi syödä itsetehtyä ruokaa monipuolisesti ja edullisesti. Kirjassa on paljon ohjeita sekä viikon ruokalista.

Martan rotinakori

Kirjasessa on suolaisten ja makeiden leivonnaisten ohjeita ja juttua rotinaperinteen vaiheista. Ovh. 3,80 €.

Martan kakkukoulu

Lapsille suunniteltu kakkukoulu johdattaa pikkukokin täytekakkujen maailmaan. Ovh. 3,60€.

Kokataan kotona

Pirkanmaam Marttojen kokoamassa Kokataan kotona –kirjasessa on helppoja arkiruokareseptejä syysajan herkutteluun. Kirjasessa on 54 sivua.

Kokataan kotona kevät-kesä 

Kokataan kotona kevät-kesä – kirjanen on Pirkanmaan Marttojen koostama julkaisu, jossa on maistuvia ja helppoja ruokaohjeita kevään ja kesän herkutteluhetkiin. Kirjasessa on  42 sivua.

Jaa sivu