Marttatietoutta

5.00

Kirjapaketti sisältää viisi Marttaliiton vuosien varrella julkaisemaa kirjaa ja vihkoa. Yhteishinta vain 5 €.

Suuren suosion takia jotkut kirjat ovat jo loppuneet varastostamme. Paketissa on kuitenkin aina  yhteensä viisi kirjaa tai vihkosta.

Martan eväsretki

Kirjassa tehdään seitsemän retkeä eri vuodenaikoina. Marttojen ohjeilla eväät onnistuvat yhtä hyvin parin hengen pikapiknikille, juhlivalle brunssiseurueelle kuin nälkäiselle talkooporukallekin. Ovh. 13 €

Kotisäilöjän kirja

Marttojen Kotisäilöjän kirjassa esitellään erilaisia tapoja säilöä marjoja, hedelmiä ja kasviksia. Myös sienten säilöntää käsitellään omassa jaksossaan. Mukana on useita jo isoisoäidin aikaisia, hyviksi koettuja ohjeita, mutta myös nykyaikaisia reseptejä ja säilöntätapoja. Ovh. 17.00 €

Lusikka soppaan

Lusikka Soppaan vihkosessa on Marttojen parhaat keitto-ohjeet yksissä kansissa. Keittojen perusidea on vaivattomuus, nopeus ja raaka-aineiden yhdisteltävyys.

Martan rotinakori

Kirjasessa on suolaisten ja makeiden leivonnaisten ohjeita ja juttua rotinaperinteen vaiheista. Ovh. 3,80 €.

Kotiruokaa kolikolla

Vihkosessa on kotoisia ja edullisia ruokia. Resepteistä löytyy ohjeita salaatteihin, salaattikastikkeisiin, lisäkkeisiin, keittoihin, kala- liha- ja makkararuokiin, kasvisruokiin sekä erilaisiin välipaloihin ja  jälkiruokiin.