Kunniapuheenjohtaja – Salme Holma

Kunniapuheenjohtaja – Salme Holma

Marttaliiton kunniapuheenjohtaja, pitkän uran marttojen luottamustoimissa tehnyt yrittäjä ja maatalous- ja metsätieteiden maisteri Salme Holma on edistänyt sekä yrittäjyyttä, naisten asemaa että kehitysyhteistyön ja kansainvälisen toiminnan vahvistumista martoissa.
Salme on perustanut Tuusulaan hotelli- ja majoituspalveluja tarjoavan perheyrityksen, Krapinhovin. Hän on nähnyt tärkeänä marttojen kehitysyhteistyön 80-luvulta lähtien ja on halunnut edistää naisten ja tyttöjen osallisuuden, toimeentulon ja oikeuksien vahvistamista myös kehitysmaissa. Kansainväliset verkostot antavat kansalliselle marttatoiminnalle tärkeää osaamisen vahvistamista globaalissa maailmassa. On osattava nähdä kauas, yrittäjä toteaa.
Salmelle perhe ja lapsenlapset ovat tärkeitä, hänen pitkästä marttahistoriasta voi lukea http://www.marttaperinne.fi/henkilot/…
Salme puhuu yrittäjänä ja naisjohtajana niistä mahdollisuuksista ja haasteista, joita kansainvälisessä järjestötoiminnassa on tullut esille. Hän kutsuu kaikki mukaan näköalapaikalle vaikuttamaan martoissa.

Uusimmat videot

Jaa sivu